Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Конікі virtu
Normal Tactiek viktory
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
3 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 36.9
poor Schieten poor
poor Passen good
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Carloni geeft de bal voor. Daar is Szmatiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Malashevich rent richting de bal. Malashevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hurovich verovert de bal door een tackle van achteren. Malashevich is nu in balbezit. Hurovich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hurovich krijgt een gele kaart. Malashevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Malashevich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - virtu 0:1

7e minuut.
Szmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Malashevich is nu in balbezit. Daar is Malashevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Trajan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hurovich heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - virtu 0:2

11e minuut.
Yanikyan probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reshanitsa met de inworp. Kalevich rent richting de bal. Kalevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rep speelt de bal door. Malashevich is nu in balbezit. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - virtu 0:3

15e minuut.
Drakahrust rent richting de bal. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich is nu in balbezit. Rep is nu in balbezit. Rep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trajan met een harde bal richting middenveld. Drakahrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich rent richting de bal. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Carloni met een sublieme pass. Klungelig pakt Drakahrust de bal. Carloni rent richting de bal. Carloni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - virtu 0:4

27e minuut.
Carloni geeft de bal voor. Daar is Rep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. Trajan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmatiuk met een snelle inworp. Rydzoń geeft een hoge lob. Carloni is nu in balbezit. Carloni schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hupalovich trapt de bal weg van het doel. Drakahrust kopt de bal weg. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Orash de bal onder controle te krijgen. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni schiet op doel. Trajan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Carloni kopt de bal weg. Klungelig pakt Malashevich de bal. Rep rent richting de bal. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. Trajan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Конікі 83%, virtu 17%.
Бульбяныя Конікі - virtu 0:4

47e minuut.
Hurovich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carloni met de inworp. Rep rent richting de bal. Rep geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hupalovich onderschept slim de pass. Hupalovich geeft een hoge lob. Reshanitsa kopt de bal weg. Dragun is nu in balbezit. Dragun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szmatiuk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Labuta de bal. Rep is nu in balbezit. Rep schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - virtu 0:5

56e minuut.
Rep verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk met een sublieme pass. Daar is Malashevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malashevich schiet op doel. Trajan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rydzoń met een sublieme pass. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich schiet op doel. Hupalovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trajan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - virtu 0:6

64e minuut.
Yanikyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carloni de bal. Carloni speelt de bal door. Malashevich rent richting de bal. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Trajan bokst de bal weg. Klungelig pakt Hurovich de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - virtu 0:7

74e minuut.
Daar is Rep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatkevich is nu in balbezit. Rep is nu in balbezit. Rep schiet op doel. Trajan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - virtu 0:8

79e minuut.
Rep rent richting de bal. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep probeert naar een medespeler te passen. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Trajan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Конікі 88%, virtu 12%.
Бульбяныя Конікі - virtu 0:8