Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Загадкавыя Арлы Ліхія Расліны
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nazarovich met een sublieme pass. Liagchylau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peszynski. Peszynski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapashevich met de inworp. Baltrushevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechikau onderschept slim de pass. Bechikau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bechikau is nu in balbezit. Peszynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechikau maakt een afschuwelijke overtreding. Peszynski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Peszynski kan niet meer verder spelen. Baradzin komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Iliukevich rent richting de bal. Liavonszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapashevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapashevich krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Filonenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryn` onderschept slim de pass. Baltrushevicz verovert de bal door een tackle van achteren. Labanenok is nu in balbezit. Labanenok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Ліхія Расліны 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загадкавыя Арлы 48%, Ліхія Расліны 52%.
Загадкавыя Арлы - Ліхія Расліны 0:1

53e minuut.
Kapashevich met een sublieme pass. Baltrushevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bechikau. Bechikau krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Baltrushevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltrushevicz probeert naar een medespeler te passen. Filonenka probeert naar een medespeler te passen. Lugavy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugavy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Baradzin verovert de bal door een tackle van achteren. Baradzin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puzankevich de bal. Lugavy is nu in balbezit. Lugavy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Ліхія Расліны 0:2

71e minuut.
Iliukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliukevich met een sublieme pass. Reznikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechikau verovert de bal door een tackle van achteren. Bechikau draait met de bal, schiet en ... Zhareika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загадкавыя Арлы 41%, Ліхія Расліны 59%.
Загадкавыя Арлы - Ліхія Расліны 0:2