Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sănătatea Infrarosu Noua Generatie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Balint passt de bal in één keer door. Cociş rent richting de bal. Cociş probeert naar een medespeler te passen. Covrig rent richting de bal. Covrig geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alexandru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - Noua Generatie 1:0

5e minuut.
Milică rent richting de bal. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic rent richting de bal. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sănătatea Infrarosu - Noua Generatie 1:1

9e minuut.
Dinescu geeft een hoge lob. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu is nu in balbezit. Piersic is nu in balbezit. Piersic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - Noua Generatie 1:2

39e minuut.
Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi begaat een overtreding. Covrig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Covrig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rotaru krijgt zijn hoofd ertegen. Murzacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Badarică probeert naar een medespeler te passen. Piersic rent richting de bal. Cociş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cociş krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cociş passt de bal in één keer door. Bucur rent richting de bal. Bucur geeft de bal voor. Klungelig pakt Alexandru de bal. Alexandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sănătatea Infrarosu - Noua Generatie 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sănătatea Infrarosu 50%, Noua Generatie 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sănătatea Infrarosu - Noua Generatie 2:2

48e minuut.
Cociş onderschept slim de pass. Cardei speelt de bal door. Alexandru rent richting de bal. Alexandru haalt uit met een fantastische trap. Murzacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - Noua Generatie 3:2

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opriş met een harde bal richting middenveld. Cardei bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint onderschept slim de pass. Balint draait met de bal, schiet en ... Murzacu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Murzacu niet meer kan verder spelen. Cardei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sănătatea Infrarosu 64%, Noua Generatie 36%.
Sănătatea Infrarosu - Noua Generatie 3:2