Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-04 18:12
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Trivale
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10133
ex-pitestenii FC Army
tango Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Băcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Băcilă probeert naar een medespeler te passen. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marney verovert de bal door een tackle van achteren. Marney geeft een hoge lob. Chivulete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pustelnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 1:0

5e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft de bal voor. Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 2:0

6e minuut.
Gahrenstein passt de bal zonder na te denken. Marney is nu in balbezit. Marney passt de bal in één keer door. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Marney kopt de bal weg. Pustelnik is nu in balbezit. Carol verovert de bal door een tackle van achteren. Hananshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... Chivulete bokst de bal weg. Pustelnik heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 3:0

9e minuut.
Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici probeert naar een medespeler te passen. Pustelnik heeft problemen om de bal te vangen. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap. Chivulete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 4:0

11e minuut.
Boldici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivansuc de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 5:0

14e minuut.
László geeft een hoge lob. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boldici roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boldici kan niet meer verder spelen. Mazrreku komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Marney met de inworp. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal passt de bal in één keer door. Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik schiet op doel. Chivulete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivansuc de bal onder controle te krijgen. Dinu speelt de bal door. Ivansuc heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel. Chivulete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 6:0

21e minuut.
Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc geeft de bal voor. Băcilă kopt de bal weg. Vîscu geeft een lange en hoge pass. Pustelnik springt en kopt de bal. Chivulete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mazrreku kopt de bal weg. Carvajal controleert de bal met de borst. Carvajal speelt de bal door. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Hananshvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hananshvili met een sublieme pass. Carvajal speelt de bal door. Daar is Pustelnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pustelnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 7:0

24e minuut.
Marney rent richting de bal. Marney passt de bal zonder na te denken. Mazrreku met een sublieme pass. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 8:0

26e minuut.
Marney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doncu geeft de bal voor. Pustelnik heeft problemen om de bal te vangen. Pustelnik passt de bal in één keer door. Hananshvili heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mazrreku probeert naar een medespeler te passen. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Marney geeft een hoge lob. Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 9:0

31e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Pustelnik probeert naar een medespeler te passen. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili onderschept slim de pass. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pustelnik de bal. Met opzet legt László zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag László naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pustelnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Carol kopt de bal weg. Carvajal probeert de bal met de borst te controleren. Carvajal passt de bal in één keer door. Mazrreku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazrreku geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal met een sublieme pass. Pustelnik is nu in balbezit. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mazrreku passt de bal in één keer door. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik draait met de bal, schiet en ... Chivulete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... Chivulete bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 10:0

42e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Pustelnik is nu in balbezit. Carvajal rent richting de bal. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ex-pitestenii 20%, FC Army 80%.
ex-pitestenii - FC Army 11:0

46e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu met een sublieme pass. Dinu heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mazrreku verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal speelt de bal door. Klungelig pakt Pustelnik de bal. Pustelnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Marney is nu in balbezit. Marney passt de bal zonder na te denken. Hananshvili rent richting de bal. Pustelnik is nu in balbezit. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Floricioiu geeft een lange en hoge pass. Hananshvili kopt de bal weg. Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap. Chivulete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 12:0

56e minuut.
Ivansuc geeft een hoge lob. Pleşan geeft een hoge lob. Hananshvili kopt de bal weg. Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Băcilă is nu in balbezit. Mazrreku verovert de bal door een tackle van achteren. Mazrreku geeft de bal voor. Pustelnik springt en kopt de bal. Chivulete probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 13:0

61e minuut.
Niţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili rent richting de bal. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik draait met de bal, schiet en ... Chivulete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 14:0

65e minuut.
Floricioiu kopt de bal weg. Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili passt de bal zonder na te denken. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Hananshvili de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Carvajal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hananshvili de bal. Hananshvili met een sublieme pass. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 15:0

70e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan passt de bal zonder na te denken. Mazrreku speelt de bal door. Pustelnik heeft problemen om de bal te vangen. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mazrreku rent richting de bal. Mazrreku met een sublieme pass. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik draait met de bal, schiet en ... Chivulete probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 16:0

74e minuut.
Marney probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gahrenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahrenstein geeft een hoge lob. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mazrreku met een sublieme pass. Pustelnik rent richting de bal. Ivansuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pustelnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hananshvili legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Carvajal geeft een hoge lob. Hananshvili heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili met een sublieme pass. Pustelnik is nu in balbezit. Pustelnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mazrreku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvajal geeft de bal voor. Ivansuc heeft problemen om de bal te vangen. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mazrreku met een sublieme pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chivulete met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Buleatã de bal. Marney met een sublieme pass. Pustelnik is nu in balbezit. Pustelnik draait met de bal, schiet en ... Chivulete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Army 17:0

89e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal in één keer door. Mazrreku met een sublieme pass. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ex-pitestenii 19%, FC Army 81%.
ex-pitestenii - FC Army 17:0