Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
p...a...o...k obrien
paok Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Grudzień passt de bal met de wreef. Pierkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierkes passt de bal in één keer door. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Skartados speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Saročinskas begaat een overtreding. Saročinskas krijgt een gele kaart. Barrios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grudzień wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Moravák kan de bal niet met de borst controleren. Skartados is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krachunov. Krachunov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sordyl met een harde bal richting middenveld. Kassai kopt de bal weg. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Koutsodontis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsodontis geeft een hoge lob. Wspaniały kopt de bal weg. Klungelig pakt Moravák de bal. Moravák schiet op doel. Sordyl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Nyilasi geeft een lange en hoge pass. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Saročinskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saročinskas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Trifković met een sublieme pass. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krachunov probeert naar een medespeler te passen. Grudzień rent richting de bal. Grudzień geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wspaniały maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - obrien 0:1

35e minuut.
Delikatny geeft een hoge lob. Kassai met een sublieme pass. Giotis verovert de bal door een tackle van achteren. Moravák is nu in balbezit. Moravák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kassai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsenes komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Delikatny geeft een hoge lob. Nyilasi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Delikatny de bal onder controle te krijgen. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Skartados speelt de bal door. Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal zonder na te denken. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wspaniały is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macharski komt het veld opgelopen. Klapsas komt het veld opgelopen. Kavafis komt het veld opgelopen. Moravák zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - obrien 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 72%, obrien 28%.
p...a...o...k - obrien 0:2

51e minuut.
Inworp. Barrios met een snelle inworp. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały verovert de bal door een tackle van achteren. Wspaniały schiet op doel. De bal raakt de paal. Sordyl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - obrien 0:3

55e minuut.
Mordechaj passt de bal met de wreef. Uzkliņģis rent richting de bal. Uzkliņģis speelt de bal door. Isco is nu in balbezit. Isco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - obrien 1:3

57e minuut.
Grudzień rent richting de bal. Grudzień geeft de bal voor. Moravák rent richting de bal. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sordyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Barrios met een sublieme pass. Wspaniały is nu in balbezit. Delikatny is nu in balbezit. Wspaniały onderschept slim de pass. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Krachunov kopt de bal weg. Daar is Klapsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isco is nu in balbezit. Daar is Isco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isco draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Graikousis probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Barrios speelt de bal door. Daar is Wspaniały, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wspaniały passt de bal met de wreef. Skartados rent richting de bal. Skartados draait met de bal, schiet en ... Sordyl bokst de bal weg.

72e minuut.
Giotis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tsenes met een snelle inworp. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Moravák is nu in balbezit. Moravák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - obrien 1:4

76e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal zonder na te denken. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravák is nu in balbezit. Moravák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Macharski is nu in balbezit. Biniaszczyk onderschept slim de pass. Biniaszczyk speelt de bal door. Isco rent richting de bal. Isco draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski bokst de bal weg.

86e minuut.
Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachunov is nu in balbezit. Wspaniały onderschept slim de pass. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. Sordyl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - obrien 1:5

88e minuut.
Delikatny geeft een lange en hoge pass. Graikousis kopt de bal weg. Wspaniały kan de bal niet met de borst controleren. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... Sordyl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Sordyl met een harde bal richting middenveld. Biniaszczyk kopt de bal weg. Isco rent richting de bal. Isco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 56%, obrien 44%.
p...a...o...k - obrien 1:5