Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerala FC Stevens CPR
1-5-2-1-2 Tactiek 442Flat
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 29.6
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen poor


4e minuut.
Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Manprasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Manprasad passt de bal zonder na te denken. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Vasuki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milind komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Petruniczyk onderschept slim de pass. Petruniczyk passt de bal met de wreef. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna haalt uit met een fantastische trap. Imboden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala FC - Stevens CPR 1:0

13e minuut.
Puruganan geeft de bal voor. Scicluna rent richting de bal. Stoch begaat een overtreding. Scicluna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scicluna kan niet meer verder spelen. Randhawa komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Klungelig pakt Kurinji de bal. Ramanakoppa verovert de bal door een tackle van achteren. Ramanakoppa geeft een hoge lob. Randhawa is nu in balbezit. Randhawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala FC - Stevens CPR 2:0

26e minuut.
Manprasad is nu in balbezit. Shantinath verovert de bal door een tackle van achteren. Cagnoli begaat een overtreding. Cagnoli krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ramanakoppa rent richting de bal. Ramanakoppa geeft de bal voor. Randhawa kopt de bal weg. Puruganan is nu in balbezit. Puruganan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala FC 50%, Stevens CPR 50%.
Kerala FC - Stevens CPR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala FC 40%, Stevens CPR 60%.
Kerala FC - Stevens CPR 2:0