Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redcurrant The trollers
424 Tactiek trollers
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 36.1
weak Schieten good
poor Passen good
average Verdedigen average


4e minuut.
Jasinowski speelt de bal door. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz passt de bal in één keer door. Russo is nu in balbezit. Russo haalt uit met een fantastische trap. Wai Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zhipeng de bal. Wai Lung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wai Lung met een sublieme pass. Catarinella kopt de bal weg. Geng bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bărăscu geeft de bal voor. Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwan Yiu begaat een overtreding. Kwan Yiu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Niemancewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski speelt de bal door. Russo rent richting de bal. Russo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Redcurrant - The trollers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redcurrant 67%, The trollers 33%.
Redcurrant - The trollers 0:1

48e minuut.
Niemancewicz rent richting de bal. Russo rent richting de bal. Niemancewicz rent richting de bal. Russo rent richting de bal. Niemancewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Hon Wang met een snelle inworp. Junsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz begaat een overtreding. Junsheng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Junsheng kan niet meer verder spelen. Shing Chi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Russo passt de bal in één keer door. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz probeert naar een medespeler te passen. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kwan Yiu is nu in balbezit. Kwan Yiu geeft de bal voor. Kam Hing heeft problemen om de bal te vangen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Kam Hing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tun Tsiu komt het veld opgelopen. Tardivo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tun Tsiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Tardivo ... Strafschop! Saunders raakt geblesseerd tijdens het duel. Marcio Gabriel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kwan Yiu passt de bal met de wreef. Stańczyk is nu in balbezit. Stańczyk probeert naar een medespeler te passen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Faragli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hei Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Eselinas rent richting de bal. Eselinas passt de bal met de wreef. Faragli is nu in balbezit. Faragli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tardivo speelt de bal door. Kam Hing rent richting de bal. Faragli verovert de bal door een tackle van achteren. Faragli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Redcurrant - The trollers 0:2

85e minuut.
Tardivo geeft de bal voor. Faragli is nu in balbezit. Faragli passt de bal zonder na te denken. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Redcurrant - The trollers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redcurrant 69%, The trollers 31%.
Redcurrant - The trollers 0:3