Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-22 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: NaGoYa FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4673
NaGoYa FC Kawiiso Kirigirisu
Win Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Belea met een sublieme pass. Klungelig pakt van Gorp de bal. van Gorp passt de bal met de wreef. Sedoc rent richting de bal. Sedoc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kurokawa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Denizli de bal onder controle te krijgen. Kurokawa rent richting de bal. Denizli onderschept slim de pass. Denizli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Kawiiso Kirigirisu 1:0

9e minuut.
Kogiku is nu in balbezit. Sedoc onderschept slim de pass. Kaneka rent richting de bal. Sedoc onderschept slim de pass. Sedoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sedoc haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kurokawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denizli rent richting de bal. Denizli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurokawa de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Furukawa bokst de bal weg.

25e minuut.
Ohashi met een snelle inworp. Zioło rent richting de bal. Zioło geeft een hoge lob. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Kawiiso Kirigirisu 2:0

30e minuut.
Maruyama met een sublieme pass. Daar is Gokyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denizli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc rent richting de bal. Sedoc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Kawiiso Kirigirisu 3:0

35e minuut.
Ohi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohi geeft een lange en hoge pass. Denizli kopt de bal weg. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc haalt uit met een fantastische trap. Furukawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Furukawa probeert naar een medespeler te passen. Zioło speelt de bal door. Denizli rent richting de bal. Denizli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mita probeert naar een medespeler te passen. Belea rent richting de bal. Belea speelt de bal door. Sedoc rent richting de bal. Sedoc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. van Gorp met een sublieme pass. Klungelig pakt Sedoc de bal. Sedoc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 36%, Kawiiso Kirigirisu 64%.
NaGoYa FC - Kawiiso Kirigirisu 3:0

46e minuut.
Takajama is nu in balbezit. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft een lange en hoge pass. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaneka rent richting de bal. Kaneka passt de bal in één keer door. Denizli is nu in balbezit. Denizli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Kawiiso Kirigirisu 4:0

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Furukawa niet meer kan verder spelen. Okubo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
van Gorp speelt de bal door. Sedoc rent richting de bal. Sedoc geeft een hoge lob. Denizli rent richting de bal. Denizli schiet op doel. Paal!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Okubo trapt de bal weg. Belea kopt de bal weg. Denizli rent richting de bal. Denizli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zioło de bal. Kaneka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zioło. Kaneka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Ohashi probeert naar een medespeler te passen. Zioło is nu in balbezit. Zioło probeert naar een medespeler te passen. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Belea geeft een lange en hoge pass. Kaneka heeft problemen om de bal te vangen. Denizli probeert naar een medespeler te passen. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Kawiiso Kirigirisu 5:0

65e minuut.
Okubo probeert naar een medespeler te passen. Zioło kopt de bal weg. Maruyama is nu in balbezit. Denizli onderschept slim de pass. Denizli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zioło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp geeft een lange en hoge pass. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea speelt de bal door. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Kawiiso Kirigirisu 6:0

77e minuut.
Zioło geeft een hoge lob. Kogiku kopt de bal weg. Belea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sedoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sedoc is nu in balbezit. Sedoc probeert naar een medespeler te passen. Denizli bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 26%, Kawiiso Kirigirisu 74%.
NaGoYa FC - Kawiiso Kirigirisu 6:0