Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pupulik FC Timada
Normal Tactiek Tik
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Tserunyan speelt de bal door. Dobrolovszki is nu in balbezit. Dobrolovszki passt de bal zonder na te denken. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Timada 0:1

5e minuut.
Onoyan onderschept slim de pass. Onoyan speelt de bal door. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Timada 0:2

6e minuut.
Hovannisyan passt de bal in één keer door. Tserunyan heeft problemen om de bal te vangen. Ojaxyan begaat een overtreding. Ojaxyan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hovannisyan krijgt zijn hoofd ertegen. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Tserunyan de bal. Tserunyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ojaxyan onderschept slim de pass. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan passt de bal zonder na te denken. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Timada 0:3

13e minuut.
Frunzyan is nu in balbezit. Dobrolovszki onderschept slim de pass. Dobrolovszki speelt de bal door. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Asatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asatryan passt de bal in één keer door. Grigoryan is nu in balbezit. Philiposyan verovert de bal door een tackle van achteren. Philiposyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jáuregi probeert naar een medespeler te passen. Onoyan rent richting de bal. Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Hovannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. Gevorgyan bokst de bal weg.

30e minuut.
Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan geeft een hoge lob. Hovannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... Gevorgyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Timada 0:4

32e minuut.
Frunzyan geeft de bal voor. Papazyan kopt de bal weg. Onoyan met een sublieme pass. Daar is Hovannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Daar is Nigoghosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrolovszki met een sublieme pass. Papazyan is nu in balbezit. Papazyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Shahgeldyan geeft de bal voor. Ter Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Malkhasyan geeft een hoge lob. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pupulik 70%, FC Timada 30%.
pupulik - FC Timada 0:4

53e minuut.
Jáuregi passt de bal in één keer door. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan passt de bal in één keer door. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan schiet op doel. Yanikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Timada 0:5

60e minuut.
Egoyan passt de bal met de wreef. Tserunyan heeft problemen om de bal te vangen. Tserunyan probeert naar een medespeler te passen. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Timada 0:6

73e minuut.
Gevorgyan trapt de bal weg. Tserunyan probeert de bal aan de voet te houden. Tserunyan probeert naar een medespeler te passen. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Onoyan rent richting de bal. Onoyan passt de bal met de wreef. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan schiet op doel. Yanikyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Timada 0:7

83e minuut.
Hovannisyan met een sublieme pass. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan passt de bal in één keer door. Daar is Hovannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... Gevorgyan bokst de bal weg.

89e minuut.
Tserunyan is nu in balbezit. Mansuryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tserunyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aronyan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hovannisyan de bal. Azaryan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hovannisyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hovannisyan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
pupulik - FC Timada 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pupulik 73%, FC Timada 27%.
pupulik - FC Timada 0:8