Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA TORRE Feos Serpientes
ATC Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 20.3
excellent Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McKinley rent richting de bal. McKinley draait met de bal, schiet en ... Bonet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 1:0

3e minuut.
Coronel passt de bal zonder na te denken. Lanzi rent richting de bal. Della Bella rent richting de bal. Della Bella schiet op doel. Bonet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 2:0

9e minuut.
Yaluk kopt de bal weg. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri geeft een lange en hoge pass. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 3:0

12e minuut.
Burt verovert de bal door een tackle van achteren. Petri probeert naar een medespeler te passen. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Bonet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 4:0

14e minuut.
Lanzi verovert de bal door een tackle van achteren. Jetten rent richting de bal. Jetten speelt de bal door. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Coronel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jetten bereikt de bal nog maar net als eerste. Jetten passt de bal met de wreef. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 5:0

21e minuut.
Alborno geeft de bal voor. Daar is Della Bella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burt speelt de bal door. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lanzi is nu in balbezit. Lanzi passt de bal met de wreef. Jetten speelt de bal door. McKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinley haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Petri rent richting de bal. Yaluk met een sublieme pass. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella verovert de bal door een tackle van achteren. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 6:0

34e minuut.
Candia trapt de bal weg. Petri kopt de bal weg. Klungelig pakt Alborno de bal. Della Bella rent richting de bal. Della Bella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Jenei onderschept slim de pass. Jenei geeft de bal voor. Klungelig pakt Alborno de bal. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Bonet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA TORRE 20%, Feos Serpientes 80%.
LA TORRE - Feos Serpientes 6:0

46e minuut.
Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel passt de bal in één keer door. Lanzi is nu in balbezit. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cartes geeft een hoge lob. Maidana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jetten. Jetten krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Petri kopt de bal weg. McKinley rent richting de bal. McKinley probeert naar een medespeler te passen. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 7:0

62e minuut.
Jetten passt de bal zonder na te denken. Lanzi rent richting de bal. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 8:0

66e minuut.
Klungelig pakt Petri de bal. Petri met een sublieme pass. Candia is nu in balbezit. Della Bella onderschept slim de pass. Della Bella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Petri is nu in balbezit. Petri geeft de bal voor. Della Bella kopt de bal weg. Lanzi rent richting de bal. Lanzi draait met de bal, schiet en ... Bonet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Alborno de bal. Lanzi rent richting de bal. Lanzi met een sublieme pass. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Bonet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Petri onderschept slim de pass. Petri probeert naar een medespeler te passen. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Candia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petri zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fatecha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha passt de bal met de wreef. Della Bella rent richting de bal. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 9:0

80e minuut.
Cartes geeft een hoge lob. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri passt de bal in één keer door. McKinley is nu in balbezit. McKinley geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Petri is nu in balbezit. Petri passt de bal zonder na te denken. McKinley is nu in balbezit. McKinley draait met de bal, schiet en ... Bonet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - Feos Serpientes 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA TORRE 17%, Feos Serpientes 83%.
LA TORRE - Feos Serpientes 10:0