Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Increíbles Salamandras Escandalosos Dementes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Hernández rent richting de bal. Velardo onderschept slim de pass. Velardo passt de bal zonder na te denken. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Hernández geeft een hoge lob. De Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gracia passt de bal met de wreef. Durán is nu in balbezit. Durán haalt uit met een fantastische trap. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Zambrano met de inworp. Hernández is nu in balbezit. Jaramillo maakt een afschuwelijke overtreding. Jaramillo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts rent richting de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brown probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo kopt de bal weg. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel. Mendieta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Salamandras - Escandalosos Dementes 0:1

25e minuut.
Suárez passt de bal met de wreef. Espitia Navarro geeft de bal voor. Medina heeft problemen om de bal te vangen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Increíbles Salamandras - Escandalosos Dementes 1:1

42e minuut.
Lino probeert naar een medespeler te passen. Espitia Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia Navarro probeert naar een medespeler te passen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Salamandras 49%, Escandalosos Dementes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Increíbles Salamandras - Escandalosos Dementes 1:1

54e minuut.
Zambrano rent richting de bal. Suárez speelt de bal door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Medina rent richting de bal. Medina geeft een lange en hoge pass. Rueda met een sublieme pass. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Revello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barahona. Barahona krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero is nu in balbezit. De Gracia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Gracia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Salamandras 42%, Escandalosos Dementes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Increíbles Salamandras - Escandalosos Dementes 1:1