Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Əzicilər Warn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Baburov de bal onder controle te krijgen. Yaqubov rent richting de bal. Yaqubov probeert naar een medespeler te passen. Baburov is nu in balbezit. Baburov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Səmədli verovert de bal door een tackle van achteren. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Əzicilər - Warn 0:1

14e minuut.
Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Akif rent richting de bal. Akif geeft een hoge lob. Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cabirzadə rent richting de bal. Seyidzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidzadə met een sublieme pass. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəmbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli is nu in balbezit. Qəmbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəmbərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Əzicilər - Warn 1:1

30e minuut.
Nəzərov passt de bal in één keer door. Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov probeert naar een medespeler te passen. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. Seyidzadə probeert naar een medespeler te passen. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Əzicilər - Warn 1:2

38e minuut.
Xanbabayev met een snelle inworp. Seyidzadə rent richting de bal. Seyidzadə probeert naar een medespeler te passen. Baburov rent richting de bal. Baburov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Əzicilər - Warn 1:3

42e minuut.
Seyidzadə probeert naar een medespeler te passen. Baburov is nu in balbezit. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov onderschept slim de pass. Baburov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rzayev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakimov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səmədli rent richting de bal. Səmədli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Əzicilər 64%, Warn 36%.
FK Əzicilər - Warn 1:3

46e minuut.
Qayıbov rent richting de bal. Qayıbov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəzərov met de inworp. Şüküroğlu speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Aslanov is nu in balbezit. Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Səmədli de bal. Səmədli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Əzicilər - Warn 1:4

76e minuut.
Akif onderschept slim de pass. Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov probeert naar een medespeler te passen. Baburov rent richting de bal. Baburov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Əbülfətov trapt de bal weg van het doel. Şüküroğlu kopt de bal weg. Xanbabayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Əzicilər 40%, Warn 60%.
FK Əzicilər - Warn 1:4