Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonky Maulers Incensed Badgers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Coffie geeft een hoge lob. Tagoe kopt de bal weg. Daar is Berko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Benson is nu in balbezit. Biara met een sublieme pass. Ndum rent richting de bal. Berko is nu in balbezit. Berko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Agyabeng draait met de bal, schiet en ... Daar is Coffie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agyabeng is nu in balbezit. Agyabeng geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agyabeng geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Biara is nu in balbezit. Biara geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Coffie de bal onder controle te krijgen. Yaya onderschept slim de pass. Yaya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonky Maulers - Incensed Badgers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonky Maulers 42%, Incensed Badgers 58%.
Wonky Maulers - Incensed Badgers 1:0

68e minuut.
Toure passt de bal zonder na te denken. Baffour is nu in balbezit. Agyabeng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baffour roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baffour kan niet meer verder spelen. Grunsah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonky Maulers 61%, Incensed Badgers 39%.
Wonky Maulers - Incensed Badgers 1:0