Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-29 18:21
  • Competitiewedstrijd: El Momtaz
  • Stadion: Pyramids Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Pyramids idiot tez xd
Attack Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 21.3
uitstekend Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă speelt de bal door. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. Jerpelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - idiot tez xd 1:0

11e minuut.
Cristache probeert naar een medespeler te passen. Vodišek rent richting de bal. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă speelt de bal door. Garanhão geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vodišek probeert naar een medespeler te passen. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone met een sublieme pass. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă geeft een hoge lob. Jerpelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stüff is nu in balbezit. Stüff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - idiot tez xd 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyramids 34%, idiot tez xd 66%.
Pyramids - idiot tez xd 2:0

47e minuut.
Janiszewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garanhão de bal. Garanhão met een sublieme pass. Stüff heeft problemen om de bal te vangen. Stüff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Vodišek geeft een hoge lob. Inworp. Scamă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andone is nu in balbezit. Andone geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - idiot tez xd 3:0

58e minuut.
Garanhão probeert naar een medespeler te passen. Śleszyński is nu in balbezit. Vodišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński schiet op doel. Jerpelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kalil bereikt de bal nog maar net als eerste. Stüff onderschept slim de pass. Stüff probeert naar een medespeler te passen. Polanowski is nu in balbezit. Polanowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Kalil met een snelle inworp. Labib geeft de bal voor. Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Andone onderschept slim de pass. Andone passt de bal in één keer door. Stüff heeft problemen om de bal te vangen. Stüff draait met de bal, schiet en ... Jerpelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jerpelea trapt de bal weg. Andone is nu in balbezit. Andone geeft een lange en hoge pass. Stüff rent richting de bal. Stüff schiet op doel. Jerpelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jerpelea trapt de bal weg. Andone kopt de bal weg. Daar is Scamă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scamă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Valenzuela trapt de bal weg van het doel. Śleszyński kopt de bal weg. Stüff is nu in balbezit. Stüff draait met de bal, schiet en ... Jerpelea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - idiot tez xd 4:0

88e minuut.
Casañas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scamă met de inworp. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyramids 34%, idiot tez xd 66%.
Pyramids - idiot tez xd 4:0