Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhdar El-Agouza MO Salah
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bilal kopt de bal weg. Daar is Dimitrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akram rent richting de bal. Akram draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burzań de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar El-Agouza - MO Salah 1:0

11e minuut.
Suhail bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Bakr onderschept slim de pass. Abo Bakr passt de bal met de wreef. Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Suhail is nu in balbezit. Suhail passt de bal in één keer door. Al Daly is nu in balbezit. Suhail bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhail geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akhdar El-Agouza - MO Salah 1:1

29e minuut.
Atif probeert naar een medespeler te passen. Husam al Din rent richting de bal. Husam al Din geeft een hoge lob. Zaggia probeert de bal met de borst te controleren. Zaggia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Atif verovert de bal door een tackle van achteren. GadAllah bereikt de bal nog maar net als eerste. GadAllah passt de bal zonder na te denken. Akram is nu in balbezit. Akram schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
GadAllah probeert naar een medespeler te passen. Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilal geeft de bal voor. Akram rent richting de bal. Akram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
GadAllah rent richting de bal. Burzań bereikt de bal nog maar net als eerste. GadAllah onderschept slim de pass. Akram rent richting de bal. Akram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar El-Agouza 46%, MO Salah 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akhdar El-Agouza - MO Salah 1:1

46e minuut.
Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. GadAllah verovert de bal door een tackle van achteren. GadAllah speelt de bal door. Akram is nu in balbezit. Akram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Atif rent richting de bal. Atif geeft de bal voor. Akram rent richting de bal. Akram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar El-Agouza - MO Salah 2:1

62e minuut.
Bsheer trapt de bal weg. GadAllah kopt de bal weg. Burzań bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Akram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akram rent richting de bal. Akram schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dimitrie heeft problemen om de bal te vangen. Abo Bakr rent richting de bal. Abo Bakr geeft een hoge lob. Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fath bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto verovert de bal door een tackle van achteren. Ryanto geeft een lange en hoge pass. Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar El-Agouza 36%, MO Salah 64%.
Akhdar El-Agouza - MO Salah 2:1