Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xeroles Psarakes Plousioi Şampiyonlar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Papettas rent richting de bal. Münir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birinci. Birinci krijgt een gele kaart. Münir raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalyoncu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeroles Psarakes - Plousioi Şampiyonlar 0:1

16e minuut.
Alexandrou speelt de bal door. Adal bereikt de bal nog maar net als eerste. Adal passt de bal in één keer door. Floratos rent richting de bal. Floratos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xeroles Psarakes - Plousioi Şampiyonlar 1:1

19e minuut.
Gökçeoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tonguz is nu in balbezit. Tonguz passt de bal met de wreef. Münir is nu in balbezit. Münir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeroles Psarakes - Plousioi Şampiyonlar 1:2

26e minuut.
Birinci is nu in balbezit. Akçaba onderschept slim de pass. Münir rent richting de bal. Akçaba is nu in balbezit. Akçaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Münir is nu in balbezit. Georgiades bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir onderschept slim de pass. Münir haalt uit met een fantastische trap. Çerkez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeroles Psarakes 55%, Plousioi Şampiyonlar 45%.
Xeroles Psarakes - Plousioi Şampiyonlar 1:2

51e minuut.
Tonguz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Georgiades bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiades passt de bal in één keer door. Floratos is nu in balbezit. Floratos draait met de bal, schiet en ... Neocleous bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Tonguz rent richting de bal. Tonguz speelt de bal door. Agas probeert naar een medespeler te passen. Adal rent richting de bal. Adal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kalyoncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyoncu probeert naar een medespeler te passen. Georgiades rent richting de bal. Adal rent richting de bal. Adal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Akçaba probeert naar een medespeler te passen. Birinci is nu in balbezit. Birinci speelt de bal door. Floratos is nu in balbezit. Floratos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Georgiades bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonguz onderschept slim de pass. Tonguz met een sublieme pass. Akçaba rent richting de bal. Akçaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Çerkez met een harde bal richting middenveld. Tonguz met een sublieme pass. Papettas rent richting de bal. Münir verovert de bal door een tackle van achteren. Münir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xeroles Psarakes - Plousioi Şampiyonlar 1:3

74e minuut.
Çiftçioğlu probeert de bal met de borst te controleren. Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Adal is nu in balbezit. Adal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeroles Psarakes 47%, Plousioi Şampiyonlar 53%.
Xeroles Psarakes - Plousioi Şampiyonlar 1:3