Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabier Shebeen Ahmar El-Saloum
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Mouhib is nu in balbezit. Mouhib probeert naar een medespeler te passen. Nezzar rent richting de bal. Oussalah onderschept slim de pass. Oussalah haalt uit met een fantastische trap. Seoudi bokst de bal weg. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Shebeen - Ahmar El-Saloum 0:1

12e minuut.
Mouhib geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nourredine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sansal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mouhib onderschept slim de pass. Mouhib passt de bal in één keer door. Ziani is nu in balbezit. Oussalah verovert de bal door een tackle van achteren. Oussalah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Shebeen - Ahmar El-Saloum 0:2

30e minuut.
Sansal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ziaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. BenMokhtar verovert de bal door een tackle van achteren. Sansal verovert de bal door een tackle van achteren. Sansal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. ad Din met een harde bal richting middenveld. Nazef kopt de bal weg. Sansal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Shebeen - Ahmar El-Saloum 1:2

36e minuut.
Ziani rent richting de bal. Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet passt de bal in één keer door. Oussalah rent richting de bal. Oussalah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kaci Said passt de bal in één keer door. Oussalah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belloumi. Belloumi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Shebeen 54%, Ahmar El-Saloum 46%.
Kabier Shebeen - Ahmar El-Saloum 1:2

48e minuut.
Attaf is nu in balbezit. Ech-Chergui is nu in balbezit. Ech-Chergui probeert naar een medespeler te passen. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Attaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Attaf passt de bal zonder na te denken. Nazef is nu in balbezit. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wattar onderschept slim de pass. Attaf rent richting de bal. Attaf passt de bal zonder na te denken. Naima is nu in balbezit. Naima geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saadallah met de inworp. Klungelig pakt Mouhib de bal. Nourredine onderschept slim de pass. Nourredine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zeghdoud is nu in balbezit. Zeghdoud passt de bal met de wreef. Belloumi rent richting de bal. Oussalah rent richting de bal. Oussalah schiet op doel. Paal!

74e minuut.
BenMokhtar geeft een hoge lob. Inworp. Nourredine met een snelle inworp. Sansal rent richting de bal. Sansal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
N`Soumer kopt de bal weg. Ech-Chergui rent richting de bal. Ziaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziaya krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Inworp. Nazef met de inworp. Daar is Ziani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Seoudi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Shebeen 55%, Ahmar El-Saloum 45%.
Kabier Shebeen - Ahmar El-Saloum 1:2