Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basri Sakme Gasaocari Mori
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Jishkariani speelt de bal door. Martsvaladze is nu in balbezit. Gegelia is nu in balbezit. Martsvaladze onderschept slim de pass. Martsvaladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Sakme - Gasaocari Mori 1:0

23e minuut.
Vardanidze probeert naar een medespeler te passen. Martsvaladze is nu in balbezit. Makashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Martsvaladze onderschept slim de pass. Martsvaladze schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia passt de bal met de wreef. Papashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Papashvili draait met de bal, schiet en ... Tarkhnishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kukhianidze neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Papashvili haalt uit met een fantastische trap. Tarkhnishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kukhianidze zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Buchukuri onderschept slim de pass. Buchukuri geeft een hoge lob. Gegelia probeert de bal aan de voet te houden. Martsvaladze is nu in balbezit. Martsvaladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Sakme - Gasaocari Mori 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Sakme 48%, Gasaocari Mori 52%.
Basri Sakme - Gasaocari Mori 2:0

54e minuut.
Undiladze verovert de bal door een tackle van achteren. Makashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Makashvili met een sublieme pass. Papashvili is nu in balbezit. Papashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Orbeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchukuri is nu in balbezit. Buchukuri geeft de bal voor. Basilia rent richting de bal. Basilia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Sakme 66%, Gasaocari Mori 34%.
Basri Sakme - Gasaocari Mori 2:0