Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofarin E`lon Maqtab E`lon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Bilanov is nu in balbezit. Lilayev onderschept slim de pass. Lilayev passt de bal in één keer door. Durg`onov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durg`onov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Akramov is nu in balbezit. Lilayev rent richting de bal. Lilayev speelt de bal door. Durg`onov rent richting de bal. Durg`onov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin E`lon - Maqtab E`lon 0:1

17e minuut.
Salomov verovert de bal door een tackle van achteren. Salomov geeft een hoge lob. Bilanov is nu in balbezit. Elkorov is nu in balbezit. Elkorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
G`ilos passt de bal met de wreef. Durg`onov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov is nu in balbezit. Durg`onov verovert de bal door een tackle van achteren. Durg`onov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kalotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilayev verovert de bal door een tackle van achteren. Lilayev met een sublieme pass. Durg`onov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durg`onov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Akramov rent richting de bal. Akramov passt de bal met de wreef. Durg`onov is nu in balbezit. Lilayev rent richting de bal. Lilayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin E`lon 56%, Maqtab E`lon 44%.
Ofarin E`lon - Maqtab E`lon 0:1

48e minuut.
Elkorov met een snelle inworp. Klungelig pakt Muzambayev de bal. Muzambayev geeft een lange en hoge pass. Durg`onov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durg`onov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin E`lon - Maqtab E`lon 0:2

52e minuut.
G`ilos geeft de bal voor. Serg`itov is nu in balbezit. Serg`itov geeft een hoge lob. Durg`onov is nu in balbezit. Durg`onov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Taksurov is nu in balbezit. Lilayev verovert de bal door een tackle van achteren. Lilayev geeft een hoge lob. Ratibarov rent richting de bal. Ratibarov passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin E`lon - Maqtab E`lon 0:3

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taksurov met een snelle inworp. Qanchaqov heeft problemen om de bal te vangen. Qanchaqov geeft de bal voor. Bitminganov kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ratibarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. G`ulamafov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Akramov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lilayev de bal onder controle te krijgen. Birmizov rent richting de bal. Birmizov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Babayev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lilayev is nu in balbezit. Bilanov is nu in balbezit. Lilayev begaat een overtreding. Lilayev krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Muzambayev met de inworp. Klungelig pakt Elkorov de bal. Qanchaqov geeft de bal voor. Shaqlamoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`ilos met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin E`lon - Maqtab E`lon 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin E`lon 46%, Maqtab E`lon 54%.
Ofarin E`lon - Maqtab E`lon 1:3