Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golosi di Pianura SuperSantos
Normal Tactiek LIDO532-GAZALCI
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 45
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Krefta met de inworp. Sammartano heeft problemen om de bal te vangen. Sammartano geeft een lange en hoge pass. Duranović springt en kopt de bal. Boz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Klungelig pakt Pettirossi de bal. Krefta is nu in balbezit. Krefta passt de bal zonder na te denken. Duranović rent richting de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zajatz is nu in balbezit. Zajatz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duranović rent richting de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:1

17e minuut.
Sammartano is nu in balbezit. Sammartano passt de bal in één keer door. Somers rent richting de bal. Somers haalt uit met een fantastische trap. Boz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Somers is nu in balbezit. Somers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Duranović rent richting de bal. Flamini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flamini krijgt een gele kaart. Duranović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duranović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:2

18e minuut.
Padalino bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jegliński met de inworp. Zajatz is nu in balbezit. Zajatz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Padalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Padalino passt de bal in één keer door. Somers rent richting de bal. Somers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:3

29e minuut.
Zajatz verovert de bal door een tackle van achteren. Zajatz passt de bal met de wreef. Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers schiet op doel. Boz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Krefta de bal. Krefta speelt de bal door. Duranović rent richting de bal. Duranović draait met de bal, schiet en ... Flamini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Krefta neemt de hoekschop. Duranović probeert de bal met de borst te controleren. Somers is nu in balbezit. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:5

43e minuut.
Boz trapt de bal weg. Krefta met een sublieme pass. Padalino heeft problemen om de bal te vangen. Zajatz geeft de bal voor. Duranović kan de bal niet met de borst controleren. Boz bokst de bal weg. Duranović rent richting de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golosi di Pianura 81%, SuperSantos 19%.
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:5

47e minuut.
Klungelig pakt Somers de bal. Krefta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krefta speelt de bal door. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Krefta met de inworp. Sammartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartano geeft een hoge lob. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:6

50e minuut.
Krefta is nu in balbezit. Krefta passt de bal zonder na te denken. Zajatz is nu in balbezit. Zajatz geeft een hoge lob. Duranović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Garlaschi heeft problemen om de bal te vangen. Zajatz rent richting de bal. Zajatz geeft een lange en hoge pass. Somers is nu in balbezit. Somers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:7

60e minuut.
Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers passt de bal met de wreef. Daar is Duranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duranović draait met de bal, schiet en ... Boz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:8

61e minuut.
Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz speelt de bal door. Krefta is nu in balbezit. Krefta geeft de bal voor. Vasetti probeert de bal aan de voet te houden. Boz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Garlaschi rent richting de bal. Zajatz rent richting de bal. Zajatz speelt de bal door. Somers is nu in balbezit. Somers draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Sammartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartano probeert naar een medespeler te passen. Zajatz probeert naar een medespeler te passen. Duranović is nu in balbezit. Duranović schiet op doel. Boz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krefta zal de hoekschop nemen. Boz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duranović maakt een snoekduik en kopt de bal. Boz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:9

69e minuut.
Somers heeft problemen om de bal te vangen. Krefta is nu in balbezit. Somers rent richting de bal. Somers draait met de bal, schiet en ... Vasetti probeert de bal aan de voet te houden. Boz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:10

75e minuut.
Krefta onderschept slim de pass. Krefta speelt de bal door. Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:11

80e minuut.
Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Krefta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duranović de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap. Boz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Somers rent richting de bal. Somers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:12

82e minuut.
Malavasi probeert de bal met de borst te controleren. Krefta is nu in balbezit. Krefta passt de bal in één keer door. Duranović is nu in balbezit. Duranović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Somers rent richting de bal. Somers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pettirossi passt de bal zonder na te denken. Van Driessche rent richting de bal. Van Driessche speelt de bal door. Somers is nu in balbezit. Somers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golosi di Pianura 87%, SuperSantos 13%.
Golosi di Pianura - SuperSantos 0:12