Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Bay Qingdao United
Normal Tactiek 343mio
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 36.9
matig Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Chi Kui de bal onder controle te krijgen. Garbień is nu in balbezit. Garbień geeft de bal voor. Bocheński rent richting de bal. Bocheński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Casiraghi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chi Kui de bal onder controle te krijgen. Garbień rent richting de bal. Garbień geeft een lange en hoge pass. Bocheński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Man Kwong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ochocki met een snelle inworp. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Ochocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chi Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Venczel rent richting de bal. Casiraghi rent richting de bal. Bocheński heeft problemen om de bal te vangen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Yuk Chi trapt de bal weg. Borbély kopt de bal weg. Venczel rent richting de bal. Venczel passt de bal zonder na te denken. Yuk Chi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bocheński rent richting de bal. Paal! Bocheński is nu in balbezit. Bocheński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - Qingdao United 0:1

38e minuut.
Bocheński rent richting de bal. Casiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stocki met een sublieme pass. Bocheński rent richting de bal. Chi Hong rent richting de bal. Borbély verovert de bal door een tackle van achteren. Borbély geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - Qingdao United 0:2

44e minuut.
Garbień met een sublieme pass. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński passt de bal met de wreef. Stocki speelt de bal door. Ochocki geeft een hoge lob. Yuk Chi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bay 74%, Qingdao United 26%.
Fierce Bay - Qingdao United 0:2

46e minuut.
Goławski rent richting de bal. Goławski geeft een lange en hoge pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - Qingdao United 0:3

48e minuut.
Casiraghi is nu in balbezit. Venczel is nu in balbezit. Casiraghi rent richting de bal. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel passt de bal zonder na te denken. Shu San heeft problemen om de bal te vangen. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Garbień speelt de bal door. Borbély is nu in balbezit. Borbély passt de bal in één keer door. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ... Yuk Chi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - Qingdao United 0:4

58e minuut.
Borbély probeert de bal aan de voet te houden. Ka Ho rent richting de bal. Borbély verovert de bal door een tackle van achteren. Borbély geeft een hoge lob. Casiraghi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borbély geeft de bal voor. Casiraghi is nu in balbezit. Casiraghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Garbień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbień geeft een hoge lob. Man Kwong rent richting de bal. Ochocki onderschept slim de pass. Ochocki geeft de bal voor. Yuk Chi bokst de bal weg.

64e minuut.
Ming Leong geeft een hoge lob. Inworp. Garbień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bocheński rent richting de bal. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - Qingdao United 0:5

76e minuut.
Garbień geeft een hoge lob. Bocheński rent richting de bal. Borbély probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Venczel de bal. Venczel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - Qingdao United 0:6

80e minuut.
Chi Hong is nu in balbezit. Borbély verovert de bal door een tackle van achteren. Borbély passt de bal met de wreef. Bocheński is nu in balbezit. Bocheński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Stocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Borbély de bal. Borbély geeft de bal voor. Chi Kui rent richting de bal. Chi Kui passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bay 84%, Qingdao United 16%.
Fierce Bay - Qingdao United 0:6