Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasta Eaters ANFIELD LFC
4.4.2_DMA Tactiek back
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
47.7 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


18e minuut.
Piron probeert naar een medespeler te passen. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal met de wreef. Tecuari rent richting de bal. Tecuari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kunovac geeft een lange en hoge pass. Walcott kan de bal niet met de borst controleren. Teska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walcott wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Walcott kan niet meer verder spelen. Driessens komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Beauchamp maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fijas kopt de bal weg. Slot heeft problemen om de bal te vangen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ricart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Santarim kopt de bal weg. Klungelig pakt Rek de bal. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bellomi speelt de bal door. Golowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golowan speelt de bal door. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Labiş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Fijas kopt de bal weg. Tecuari rent richting de bal. Tecuari schiet op doel. Ricart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bellomi controleert de bal met de borst. Bellomi passt de bal in één keer door. Golowan is nu in balbezit. Golowan geeft de bal voor. Labiş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domide rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasta Eaters - ANFIELD LFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasta Eaters 56%, ANFIELD LFC 44%.
Pasta Eaters - ANFIELD LFC 1:0

48e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een hoge lob. Tecuari is nu in balbezit. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Domide is nu in balbezit. Teska onderschept slim de pass. Teska geeft een hoge lob. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Piron rent richting de bal. Piron passt de bal met de wreef. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pasta Eaters - ANFIELD LFC 1:1

62e minuut.
Piron met een sublieme pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas heeft problemen om de bal te vangen. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasta Eaters - ANFIELD LFC 1:2

63e minuut.
Driessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Driessens geeft de bal voor. Golowan rent richting de bal. Golowan geeft de bal voor. Domide is nu in balbezit. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Beauchamp geeft de bal voor. Santarim onderschept slim de pass. Tecuari rent richting de bal. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Muraru geeft de bal voor. Tecuari kopt de bal weg. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Ricart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasta Eaters - ANFIELD LFC 1:3

76e minuut.
Fijas rent richting de bal. Fijas geeft een hoge lob. Tecuari rent richting de bal. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Macleod komt het veld opgelopen. Bergkamp komt het veld opgelopen. Samaniego komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rek onderschept slim de pass. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek speelt de bal door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rek onderschept slim de pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod passt de bal zonder na te denken. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasta Eaters 61%, ANFIELD LFC 39%.
Pasta Eaters - ANFIELD LFC 1:3