Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg FC Doubek
433 Tactiek motti 4-1-2-1-2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen very good


3e minuut.
Shmariaho onderschept slim de pass. Shmariaho probeert naar een medespeler te passen. Eljuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Stárek probeert naar een medespeler te passen. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Alioti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Doubek 0:1

8e minuut.
Inworp. Hrbák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grandjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandjean geeft een hoge lob. Lakić springt en kopt de bal. Incendiário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Grandjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Stárek onderschept slim de pass. Stárek speelt de bal door. Adipo is nu in balbezit. Alioti verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Doubek 0:2

10e minuut.
Jagła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medar komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Stárek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Śnieżek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti haalt uit met een fantastische trap. Serafín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Stárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stárek passt de bal met de wreef. Shmariaho rent richting de bal. Shmariaho geeft een hoge lob. Alioti maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Doubek 0:3

16e minuut.
Bizacki geeft een lange en hoge pass. Hrbák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alioti. Alioti krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Adipo geeft de bal voor. Inworp. Bizacki met de inworp. Shmariaho met een sublieme pass. Astolfo geeft een hoge lob. Serafín bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serafín met een harde bal richting middenveld. Astolfo kopt de bal weg. Alioti rent richting de bal. Alioti haalt uit met een fantastische trap. Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 74%, FC Doubek 26%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Doubek 0:3

49e minuut.
Nano is nu in balbezit. Nano passt de bal met de wreef. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. Incendiário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Doubek 1:3

51e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Alioti is nu in balbezit. Alioti passt de bal zonder na te denken. Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek geeft de bal voor. Serafín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Astolfo rent richting de bal. Astolfo speelt de bal door. Shmariaho met een sublieme pass. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nevens neemt vlug de vrije trap. Śnieżek controleert de bal met de borst. Klučka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Klučka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Grandjean passt de bal in één keer door. Medar is nu in balbezit. Medar geeft een hoge lob. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buitenspel voor Nano. Goede buitenspelval van de verdediging. Pintea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Eljuri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Stárek passt de bal in één keer door. Bujaković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucasson. Lucasson krijgt een gele kaart. Bujaković raakt geblesseerd tijdens het duel. Grandjean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano schiet op doel. Incendiário probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stárek heeft problemen om de bal te vangen. Stárek speelt de bal door. Śnieżek speelt de bal door. Daar is Alioti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alioti schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Eljuri passt de bal in één keer door. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek passt de bal met de wreef. Alioti rent richting de bal. Alioti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stárek passt de bal in één keer door. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek passt de bal met de wreef. Alioti heeft problemen om de bal te vangen. Alioti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alioti rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 69%, FC Doubek 31%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Doubek 1:3