Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Danmark U21
C`mon Tactiek cru21
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
34.6 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten good
weak Passen good
good Verdedigen good


38e minuut.
Chrestensen met de inworp. Dybdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal passt de bal met de wreef. Øbo is nu in balbezit. Øbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Danmark U21 0:1

43e minuut.
Dybdal passt de bal in één keer door. Brezovar speelt de bal door. Mickelborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Koren schiet op doel. Holmegaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 57%, Danmark U21 43%.
Slovenija U21 - Danmark U21 0:1

46e minuut.
Rohde komt het veld opgelopen. Einersen komt het veld opgelopen. Risgaard komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Krese rent richting de bal. Dybdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal speelt de bal door. Øbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Øbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Dybdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal geeft een lange en hoge pass. Daar is Trubar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einersen rent richting de bal. Einersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rohde met een snelle inworp. Dybdal kan de bal niet met de borst controleren. Toplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Danmark U21 0:2

62e minuut.
Dybdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek onderschept slim de pass. Podgrajšek passt de bal in één keer door. Rohde rent richting de bal. Rohde schiet op doel. Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voh komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Erjavec komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lund Eriksen geeft een lange en hoge pass. Trubar is nu in balbezit. Øbo verovert de bal door een tackle van achteren. Øbo schiet op doel. Voh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Danmark U21 0:3

76e minuut.
Hočevar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 59%, Danmark U21 41%.
Slovenija U21 - Danmark U21 0:3