Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-06 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12000
Universitatea Craiova FC ANFIELD LFC
new Tactiek back
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Bình Nguyên is nu in balbezit. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Willemsen geeft een hoge lob. Hofman is nu in balbezit. Inworp. Mur met een snelle inworp. Hofman geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur passt de bal in één keer door. Miciun rent richting de bal. Miciun geeft een hoge lob. Villalobos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - ANFIELD LFC 1:0

26e minuut.
Miciun is nu in balbezit. Miciun geeft de bal voor. Hofman kopt de bal weg. Zieleń rent richting de bal. Zieleń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Czerwek met een sublieme pass. Russo rent richting de bal. Macleod onderschept slim de pass. Macleod draait met de bal, schiet en ... Cojocaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

39e minuut.
Czerwek passt de bal in één keer door. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky met een sublieme pass. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal in één keer door. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun geeft een hoge lob. Villalobos maakt een snoekduik en kopt de bal. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Şəkərəliyev met een sublieme pass. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek met een sublieme pass. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sterk met een sublieme pass. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Craiova FC 40%, ANFIELD LFC 60%.
Universitatea Craiova FC - ANFIELD LFC 1:0

48e minuut.
Miciun heeft problemen om de bal te vangen. Gyánó rent richting de bal. Met opzet legt Miciun zijn tegenspeler op de grond. Miciun krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Willemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Willemsen met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - ANFIELD LFC 2:0

62e minuut.
Inworp. Bergkamp komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jan rent richting de bal. Jan geeft een hoge lob. Miciun rent richting de bal. Miciun geeft een lange en hoge pass. Zieleń krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - ANFIELD LFC 3:0

87e minuut.
Mur passt de bal met de wreef. Hofman rent richting de bal. Hofman speelt de bal door. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń schiet op doel. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Craiova FC 35%, ANFIELD LFC 65%.
Universitatea Craiova FC - ANFIELD LFC 3:0