Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Άλιμος MPALADOROI
442 Tactiek 433-f1
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 37
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten formidable
average Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Caals probeert naar een medespeler te passen. van Galen controleert de bal met de borst. Caals rent richting de bal. van Galen onderschept slim de pass. Hâldan geeft de bal voor. Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník draait met de bal, schiet en ... Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:1

6e minuut.
Daar is Hâldan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan speelt de bal door. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:2

13e minuut.
Hâldan speelt de bal door. Stafidă rent richting de bal. Stafidă geeft de bal voor. Kokavec rent richting de bal. Kokavec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Galen rent richting de bal. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:3

19e minuut.
Kokavec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirttioja. Kokavec raakt geblesseerd tijdens het duel. Zrínyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Galen rent richting de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ... Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi speelt de bal door. Muschalek rent richting de bal. Muschalek geeft een lange en hoge pass. van Galen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:4

22e minuut.
Muschalek passt de bal zonder na te denken. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Telmaník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kokavec neemt de penalty, wat een uithaal! Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Hâldan geeft de bal voor. Telmaník kopt de bal weg. van Galen rent richting de bal. van Galen schiet op doel. Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmo met de inworp. Zrínyi geeft de bal voor. Telmaník maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:5

29e minuut.
van Galen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Telmaník de bal onder controle te krijgen. Gili bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen onderschept slim de pass. van Galen schiet op doel. Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Telmaník de bal. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 64%, MPALADOROI 36%.
Άλιμος - MPALADOROI 0:6

47e minuut.
Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muschalek probeert naar een medespeler te passen. van Galen is nu in balbezit. van Galen schiet op doel. Aslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:7

50e minuut.
Kokavec geeft een hoge lob. Telmaník rent richting de bal. Murdzak met een sublieme pass. van Galen probeert de bal met de borst te controleren. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:8

54e minuut.
Zrínyi met de inworp. Muschalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muschalek geeft een hoge lob. Telmaník rent richting de bal. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kokavec geeft een lange en hoge pass. van Galen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murdzak. Murdzak krijgt een gele kaart. van Galen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muschalek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Telmaník springt en kopt de bal. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:9

60e minuut.
Kokavec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Murdzak de bal. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:10

62e minuut.
Pirttioja heeft problemen om de bal te vangen. Batmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmaz met een sublieme pass. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník draait met de bal, schiet en ... Aslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Batmaz geeft een lange en hoge pass. van Galen kopt de bal weg. Kokavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník rent richting de bal. Telmaník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kokavec rent richting de bal. Stafidă begaat een overtreding. Kokavec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zrínyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Galen springt en kopt de bal. Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estévez komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zrínyi speelt de bal door. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan speelt de bal door. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Galitsios komt het veld opgelopen. Jalmasani komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Telmaník onderschept slim de pass. Telmaník met een sublieme pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt van Galen de bal. van Galen passt de bal met de wreef. Telmaník rent richting de bal. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. Aslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kokavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:11

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aslan niet meer kan verder spelen. Jalmasani speelt de bal door. Klungelig pakt Galitsios de bal. van Galen onderschept slim de pass. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:12

88e minuut.
Galitsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokavec onderschept slim de pass. Kokavec passt de bal in één keer door. van Galen is nu in balbezit. van Galen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Άλιμος - MPALADOROI 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Άλιμος 62%, MPALADOROI 38%.
Άλιμος - MPALADOROI 0:13