Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-06 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Santier Naval
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3153
Fc. Dunarea de Jos Nebunii
Baraj Tactiek tactica
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
14 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten solid
weak Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu is nu in balbezit. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munerati rent richting de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Léster Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pescariu rent richting de bal. Pescariu geeft de bal voor. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 0:1

3e minuut.
Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu geeft de bal voor. Daar is Iacchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustei is nu in balbezit. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin geeft een lange en hoge pass. Bustei kopt de bal weg. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Schöne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casanova komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klimowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 0:2

18e minuut.
Iacchetti is nu in balbezit. Casanova is nu in balbezit. Casanova passt de bal met de wreef. Ascone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascone haalt uit met een fantastische trap. Teodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu geeft een hoge lob. Bustei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pescariu de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Esca onderschept slim de pass. Esca passt de bal in één keer door. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Crăciun geeft een hoge lob. Swan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. Léster Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Iacchetti kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mândruleanu neemt de hoekschop. Bustei maakt een snoekduik en kopt de bal. Léster Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Léster Blanco trapt de bal weg. Esca kopt de bal weg. Császi rent richting de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova speelt de bal door. Lăzăroiu is nu in balbezit. Ascone verovert de bal door een tackle van achteren. Ascone schiet op doel. Teodor bokst de bal weg.

36e minuut.
Casanova speelt de bal door. Ascone heeft problemen om de bal te vangen. Brătescu rent richting de bal. Ascone verovert de bal door een tackle van achteren. Ascone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Esca verovert de bal door een tackle van achteren. Esca speelt de bal door. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei draait met de bal, schiet en ... Léster Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havriciuc neemt de hoekschop. Pescariu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Crăciun met een sublieme pass. Borković met een sublieme pass. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei onderschept slim de pass. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bustei is nu in balbezit. Klimowicz is nu in balbezit. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 64%, Nebunii 36%.
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 0:3

47e minuut.
Esca is nu in balbezit. Swan onderschept slim de pass. Swan geeft een hoge lob. Casanova rent richting de bal. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Esca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Docan de bal. Docan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bustei de bal. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Léster Blanco bokst de bal weg.

63e minuut.
Ascone bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzăroiu is nu in balbezit. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Teodor trapt de bal weg van het doel. Borković kopt de bal weg. Mândruleanu met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Léster Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Crăciun met een sublieme pass. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu geeft een hoge lob. Léster Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 0:4

69e minuut.
Genç geeft een hoge lob. Teodor met een sublieme pass. Mândruleanu kopt de bal weg. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bustei is nu in balbezit. Iacchetti onderschept slim de pass. Iacchetti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Crăciun de bal. Crăciun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 0:5

73e minuut.
Esca probeert naar een medespeler te passen. Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Casanova passt de bal zonder na te denken. Crăciun met een sublieme pass. Pescariu met een sublieme pass. Bustei heeft problemen om de bal te vangen. Bustei schiet op doel. Léster Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Casanova is nu in balbezit. Casanova passt de bal met de wreef. Ascone rent richting de bal. Ascone schiet op doel. Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 1:5

80e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu passt de bal met de wreef. Munerati rent richting de bal. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bustei rent richting de bal. Havriciuc rent richting de bal. Havriciuc passt de bal met de wreef. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Császi de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 1:6

86e minuut.
Genç passt de bal in één keer door. Casanova rent richting de bal. Casanova speelt de bal door. Ascone rent richting de bal. Ascone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Havriciuc is nu in balbezit. Esca is nu in balbezit. Esca probeert naar een medespeler te passen. Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 60%, Nebunii 40%.
Fc. Dunarea de Jos - Nebunii 1:6