Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-13 19:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: José Pachencho Romero
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5020
Maracaîbo FC Onibaku Combi
4-4-2 de base Tactiek SPOne352V1
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 51.4
adequate Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Klungelig pakt Dieudonné de bal. Ziegler speelt de bal door. Serres met een sublieme pass. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rzędzian geeft een lange en hoge pass. Annovazzi rent richting de bal. Annovazzi geeft een hoge lob. Mustu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pałyga speelt de bal door. Alkatiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustu verovert de bal door een tackle van achteren. Mustu draait met de bal, schiet en ... Pinard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Onibaku Combi 1:0

34e minuut.
Balandino verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga passt de bal zonder na te denken. Olechowski rent richting de bal. Olechowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Annovazzi onderschept slim de pass. Annovazzi geeft een hoge lob. Mustu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustu draait met de bal, schiet en ... Pinard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Onibaku Combi 2:0

45e minuut.
Rundić komt het veld opgelopen. Sơn Quân met een sublieme pass. Paz probeert naar een medespeler te passen. Ben Bouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski onderschept slim de pass. Olechowski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 46%, Onibaku Combi 54%.
Maracaîbo FC - Onibaku Combi 2:0

47e minuut.
Iscariotes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi onderschept slim de pass. Mahi speelt de bal door. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Olechowski haalt uit met een fantastische trap. Ben Bouali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garnier neemt de hoekschop. Ziegler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Iscariotes geeft een lange en hoge pass. Daar is Alkatiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski schiet op doel. Rundić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Onibaku Combi 3:0

85e minuut.
Mustu is nu in balbezit. Annovazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mustu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mustu met een snel genomen vrije trap. Olechowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 41%, Onibaku Combi 59%.
Maracaîbo FC - Onibaku Combi 3:0