Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team Manchester United F.C. mufc
442 saját Tactiek qwe
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Aouate probeert naar een medespeler te passen. Janketić is nu in balbezit. Janketić probeert naar een medespeler te passen. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Viskov trapt de bal weg van het doel. Janketić kopt de bal weg. Glöckner heeft problemen om de bal te vangen. Kalosz rent richting de bal. Kalosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
McManaman rent richting de bal. Kalosz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glöckner. Glöckner krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kalosz is nu in balbezit. Flankengott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz onderschept slim de pass. Kalosz schiet op doel. Viskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 0:1

24e minuut.
Aouate probeert naar een medespeler te passen. Janketić is nu in balbezit. Janketić probeert naar een medespeler te passen. Kalosz rent richting de bal. Kalosz haalt uit met een fantastische trap. Viskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Aouate is nu in balbezit. Aradi onderschept slim de pass. Toczek verovert de bal door een tackle van achteren. Nazarszuk is nu in balbezit. Nazarszuk schiet op doel. Schoop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 1:1

39e minuut.
Daar is McManaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz passt de bal zonder na te denken. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 1:2

40e minuut.
Radics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochla rent richting de bal. Radics speelt de bal door. Kalosz rent richting de bal. Kalosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Radics kopt de bal weg. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Várhidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batęga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nazarszuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 60%, Manchester United F.C. mufc 40%.
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 1:2

50e minuut.
Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi passt de bal zonder na te denken. Janketić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janketić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz onderschept slim de pass. Nazarszuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazarszuk krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Janketić kopt de bal weg. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochla maakt een afschuwelijke overtreding. Hochla krijgt een gele kaart. Kalosz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kalosz kan niet meer verder spelen. Dowgwiłło komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Nazarszuk met een sublieme pass. Verkammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkammen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batęga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 2:2

64e minuut.
Král rent richting de bal. Janketić onderschept slim de pass. Janketić speelt de bal door. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Williams passt de bal met de wreef. Aouate geeft een lange en hoge pass. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło schiet op doel. Viskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 2:3

79e minuut.
Dodrescu speelt de bal door. Janketić rent richting de bal. Janketić passt de bal zonder na te denken. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Flankengott onderschept slim de pass. Verkammen geeft de bal voor. Klungelig pakt Fitos de bal. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 53%, Manchester United F.C. mufc 47%.
ZsozsoCarp.Team - Manchester United F.C. mufc 2:3