Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. UNAC F.C.
Por los costados Tactiek ACERO
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
5 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 44
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Hacılı is nu in balbezit. Hacılı passt de bal in één keer door. Pärtel geeft de bal voor. Machado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jakaša geeft een hoge lob. Inworp. Riller met de inworp. Echenique rent richting de bal. Echenique geeft een lange en hoge pass. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Pärtel passt de bal met de wreef. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado passt de bal in één keer door. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Riller met een snelle inworp. Echenique rent richting de bal. Echenique geeft de bal voor. Hacılı heeft problemen om de bal te vangen. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes is nu in balbezit. Magallanes passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - UNAC F.C. 0:1

32e minuut.
Hennerkes verovert de bal door een tackle van achteren. Palma is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Echenique ... Strafschop! Echenique krijgt een gele kaart. Palma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caruso legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. bin Humaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 35%, UNAC F.C. 65%.
LOS INCAS F.C. - UNAC F.C. 0:1

46e minuut.
Milinkovic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nicholas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
pellegri bereikt de bal nog maar net als eerste. pellegri probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes geeft een lange en hoge pass. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
pellegri verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso rent richting de bal. Echenique tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caruso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Caruso kan niet meer verder spelen. Sangronis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 38%, UNAC F.C. 62%.
LOS INCAS F.C. - UNAC F.C. 0:1