Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk U21 O‘zbekiston U21
DEFQON 5 Tactiek wtf man?
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.7 gemiddelde waardering 31.8
solid Schieten average
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Lee-Kwon rent richting de bal. Lee-Kwon geeft een hoge lob. Hanuto kopt de bal weg. Bizbulinov geeft de bal voor. Samanov rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Tae-Li de bal. Tae-Li geeft een lange en hoge pass. Xonaxonov geeft de bal voor. Samanov rent richting de bal. Samanov haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong bokst de bal weg.

25e minuut.
Xonaxonov probeert naar een medespeler te passen. Didasov speelt de bal door. Hanuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. Nokirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Nokirov speelt de bal door. Hyun kopt de bal weg. Daar is Durmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanuto is nu in balbezit. Hanuto schiet op doel. Nokirov bokst de bal weg.

37e minuut.
Tae-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Li geeft een hoge lob. Bizbulinov controleert de bal met de borst. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. Nokirov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Park-Hyuon onderschept slim de pass. Park-Hyuon probeert naar een medespeler te passen. Paliyev rent richting de bal. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son schiet op doel. Nokirov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 39%, O‘zbekiston U21 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daehan Minguk U21 - O‘zbekiston U21 0:0

46e minuut.
Daraxtniyev komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Xonaxonov is nu in balbezit. Park-Ling onderschept slim de pass. Park-Ling speelt de bal door. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hyun is nu in balbezit. Hyun geeft de bal voor. Klungelig pakt Paliyev de bal. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Asqamov rent richting de bal. Asqamov probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son probeert de bal aan de voet te houden. Hanuto rent richting de bal. Hanuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - O‘zbekiston U21 1:0

60e minuut.
Park-Hyuon kopt de bal weg. Klungelig pakt Durmoqov de bal. Durmoqov onderschept slim de pass. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - O‘zbekiston U21 2:0

69e minuut.
Park-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Ling geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Daraxtniyev de bal onder controle te krijgen. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zurxonov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Didasov is nu in balbezit. Didasov geeft een lange en hoge pass. Lee-Kwon probeert de bal aan de voet te houden. Molov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 33%, O‘zbekiston U21 67%.
Daehan Minguk U21 - O‘zbekiston U21 2:0