Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Moldova U21
C`mon Tactiek 1
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.3 gemiddelde waardering 49.7
average Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen solid


10e minuut.
Golovaciuc is nu in balbezit. Koren onderschept slim de pass. Brăncovean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brăncovean krijgt een gele kaart. Koren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koren kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Maniuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Moldova U21 1:0

23e minuut.
Brezovar rent richting de bal. Toplak is nu in balbezit. Vaitman verovert de bal door een tackle van achteren. Vaitman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovenija U21 - Moldova U21 1:1

36e minuut.
Putreşu geeft een lange en hoge pass. Vaitman rent richting de bal. Toplak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toplak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 46%, Moldova U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovenija U21 - Moldova U21 1:1

50e minuut.
Cernega passt de bal met de wreef. Bodrian rent richting de bal. Peterka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peterka krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Trubar kopt de bal weg. Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brezovar krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Peterka rent richting de bal. Bodrian onderschept slim de pass. Bodrian passt de bal in één keer door. Vaitman rent richting de bal. Vaitman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Holban geeft een lange en hoge pass. Nichişor kopt de bal weg. Trubar rent richting de bal. Bucăţelu verovert de bal door een tackle van achteren. Bucăţelu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Nichişor rent richting de bal. Nichişor met een sublieme pass. Bucăţelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Moldova U21 1:2

66e minuut.
Gnatiuc komt het veld opgelopen. Pascal komt het veld opgelopen. Ghilan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Peterka geeft de bal voor. Cernega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bodrian kopt de bal weg. Pascal rent richting de bal. Pascal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ghilan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brezovar de bal. Pascal onderschept slim de pass. Pascal haalt uit met een fantastische trap. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Moldova U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 57%, Moldova U21 43%.
Slovenija U21 - Moldova U21 1:3