Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo Albatrosy Brzyczno
nowa Tactiek 352
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel met een sublieme pass. Klungelig pakt Gaspard de bal. Bimber is nu in balbezit. Bimber schiet op doel. Reich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Nach rent richting de bal. Nach probeert naar een medespeler te passen. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten geeft een hoge lob. Nwawel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Walczuk met de inworp. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest geeft een hoge lob. Nwawel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Walczuk geeft de bal voor. Rześny probeert de bal met de borst te controleren. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 1:0

18e minuut.
Daar is Borrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu geeft de bal voor. Nach springt en kopt de bal. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 1:1

23e minuut.
Walczuk passt de bal zonder na te denken. Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Tritten geeft een lange en hoge pass. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Reich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Weimper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrest probeert naar een medespeler te passen. Walczuk met een sublieme pass. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Gaspard is nu in balbezit. Bimber verovert de bal door een tackle van achteren. Bimber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gaspard geeft een hoge lob. Inworp. Tritten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forrest geeft de bal voor. Reich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 2:1

35e minuut.
Weimper speelt de bal door. Răducioiu speelt de bal door. Klungelig pakt Nach de bal. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rześny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tritten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forrest geeft een lange en hoge pass. Bimber maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 3:1

41e minuut.
Borrero speelt de bal door. Nwawel is nu in balbezit. Wittek rent richting de bal. Nwawel onderschept slim de pass. Nwawel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 4:1

43e minuut.
Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Tritten passt de bal in één keer door. Walczuk met een sublieme pass. Bimber rent richting de bal. Bimber geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 29%, Albatrosy Brzyczno 71%.
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 5:1

47e minuut.
Dimofte onderschept slim de pass. Dimofte speelt de bal door. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Tritten speelt de bal door. Nwawel rent richting de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 6:1

61e minuut.
Forrest met een sublieme pass. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nwawel de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Reich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 7:1

66e minuut.
Koń passt de bal met de wreef. Tritten rent richting de bal. Tritten geeft de bal voor. Klungelig pakt Bimber de bal. Bimber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zambra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambra passt de bal met de wreef. Wittek heeft problemen om de bal te vangen. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest draait met de bal, schiet en ... Reich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 8:1

75e minuut.
Reich trapt de bal weg. Walczuk kopt de bal weg. Forrest speelt de bal door. Bimber rent richting de bal. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 9:1

77e minuut.
Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft een hoge lob. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nwawel passt de bal in één keer door. Gaspard speelt de bal door. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Reich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 10:1

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Cotea de bal onder controle te krijgen. Bimber met een sublieme pass. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Rześny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 11:1

88e minuut.
Forrest probeert naar een medespeler te passen. Rześny geeft een lange en hoge pass. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber schiet op doel. Reich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 12:1

90e minuut.
Forrest probeert naar een medespeler te passen. Tritten met een sublieme pass. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 31%, Albatrosy Brzyczno 69%.
FC Sao Paulo - Albatrosy Brzyczno 13:1