Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Wojnicz Albatrosy Brzyczno
tk Tactiek 352
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten average
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Cristache speelt de bal door. Nikiel met een sublieme pass. Štrublić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrublić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gaspard geeft een hoge lob. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lazaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 1:0

18e minuut.
Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris passt de bal met de wreef. Štrublić is nu in balbezit. Štrublić haalt uit met een fantastische trap. Reich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 2:0

20e minuut.
Trałka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adal de bal. Adal geeft een lange en hoge pass. Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Nikiel passt de bal zonder na te denken. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris onderschept slim de pass. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Reich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 3:0

36e minuut.
Lazaris probeert naar een medespeler te passen. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny geeft een hoge lob. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris geeft een hoge lob. Reich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Midas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris schiet op doel. Reich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wojnicz 41%, Albatrosy Brzyczno 59%.
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 4:0

47e minuut.
Zambra met de inworp. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel passt de bal met de wreef. Lazaris rent richting de bal. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Reich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Štrublić controleert de bal met de borst. Gaspard is nu in balbezit. Gaspard geeft een lange en hoge pass. Štrublić is nu in balbezit. Štrublić haalt uit met een fantastische trap. Reich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu passt de bal met de wreef. Zambra speelt de bal door. Nach bereikt de bal nog maar net als eerste. Nach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zambra speelt de bal door. Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambra maakt een afschuwelijke overtreding. Zambra krijgt een gele kaart. Nikiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kujawski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Trałka kan de bal niet met de borst controleren. Midas probeert naar een medespeler te passen. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris schiet op doel. Reich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft de bal voor. Daar is Rześny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris schiet op doel. Reich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dujić geeft een hoge lob. Lazaris kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaspard de bal. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 5:0

70e minuut.
Cristache onderschept slim de pass. Cristache geeft een lange en hoge pass. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Reich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 6:0

70e minuut.
Przerada komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rześny geeft een hoge lob. Inworp. Midas met de inworp. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Midas zal de hoekschop nemen. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel haalt uit met een fantastische trap. Przerada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Midas probeert naar een medespeler te passen. Gaspard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kujawski onderschept slim de pass. Kujawski haalt uit met een fantastische trap. Reich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 7:0

85e minuut.
Gaspard probeert de bal aan de voet te houden. Adal bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Adal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adal geeft een lange en hoge pass. Nach krijgt zijn hoofd ertegen. Faron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wojnicz 48%, Albatrosy Brzyczno 52%.
Olimpia Wojnicz - Albatrosy Brzyczno 7:0