Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo Poland Alloces Force
nowa Tactiek Poland Wing v3.5
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 30.5
solid Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Walczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Rabiński rent richting de bal. Bimber onderschept slim de pass. Bimber schiet op doel. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dimofte kopt de bal weg. Klungelig pakt Sorek de bal. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Ural is nu in balbezit. Ural schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber is nu in balbezit. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Demiańczuk is nu in balbezit. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest geeft een lange en hoge pass. Bimber maakt een snoekduik en kopt de bal. Raczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Walczuk rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forrest geeft een hoge lob. Ural krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Walczuk met een snelle inworp. Forrest is nu in balbezit. Forrest geeft een lange en hoge pass. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Forrest rent richting de bal. Forrest passt de bal zonder na te denken. Bimber is nu in balbezit. Ural rent richting de bal. Ural draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Raczkowski trapt de bal weg. Demiańczuk kopt de bal weg. Sereni is nu in balbezit. Sereni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ural kopt de bal weg. Klungelig pakt Bimber de bal. Sorek verovert de bal door een tackle van achteren. Ural is nu in balbezit. Ural haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Walczuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ural de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorek. Sorek krijgt een gele kaart. Ural is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forrest komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Walczuk kopt de bal weg. Demiańczuk rent richting de bal. Gadocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha geeft de bal voor. Ural geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest passt de bal zonder na te denken. Rabiński is nu in balbezit. Ural onderschept slim de pass. Ural draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 33%, Poland Alloces Force 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sao Paulo - Poland Alloces Force 0:0

51e minuut.
Inworp. Gadocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demiańczuk rent richting de bal. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest geeft een lange en hoge pass. Raczkowski bokst de bal weg. Bimber is nu in balbezit. Bimber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Poland Alloces Force 1:0

53e minuut.
Walczuk probeert de bal met de borst te controleren. Sorek is nu in balbezit. Walczuk begaat een overtreding. Walczuk krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest passt de bal in één keer door. Ural is nu in balbezit. Ural draait met de bal, schiet en ... Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Poland Alloces Force 2:0

59e minuut.
Dadej rent richting de bal. Walczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walczuk passt de bal met de wreef. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski bokst de bal weg. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural schiet op doel. Raczkowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walczuk neemt de hoekschop. Daar is Rabiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimber rent richting de bal. Bimber haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sorek speelt de bal door. Demiańczuk rent richting de bal. Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Bimber maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek onderschept slim de pass. Walczuk is nu in balbezit. Walczuk geeft een lange en hoge pass. Bimber krijgt zijn hoofd ertegen. Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Poland Alloces Force 3:0

88e minuut.
Bimber haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baszkowski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walczuk neemt de hoekschop. Ural springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 25%, Poland Alloces Force 75%.
FC Sao Paulo - Poland Alloces Force 3:0