Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo Olimpia Wojnicz
nowa Tactiek tk
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 41.7
excellent Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Walczuk geeft een hoge lob. Bilko onderschept slim de pass. Inworp. Tritten met de inworp. Gadocha geeft een hoge lob. Faron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szaleniec kan de bal niet met de borst controleren. Faron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bilko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tritten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadocha geeft de bal voor. Nwawel springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Faron speelt de bal door. Gadocha geeft een hoge lob. Daar is Szaleniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimber is nu in balbezit. Bimber schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Olimpia Wojnicz 1:0

13e minuut.
Gadocha speelt de bal door. Walczuk heeft problemen om de bal te vangen. Walczuk met een sublieme pass. Bimber heeft problemen om de bal te vangen. Bimber haalt uit met een fantastische trap. Faron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Olimpia Wojnicz 2:0

17e minuut.
Doeltrap. Gil trapt de bal weg. Walczuk kopt de bal weg. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha geeft een hoge lob. Faron bokst de bal weg.

21e minuut.
Bilko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tritten met een snelle inworp. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Walczuk kopt de bal weg. Gadocha speelt de bal door. Tritten rent richting de bal. Tritten geeft de bal voor. Bimber krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tritten passt de bal met de wreef. Dujić probeert naar een medespeler te passen. Walczuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Nwawel de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Faron bokst de bal weg.

29e minuut.
Midas rent richting de bal. Midas passt de bal in één keer door. Štrublić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrublić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Walczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midas is nu in balbezit. Midas passt de bal met de wreef. Štrublić is nu in balbezit. Štrublić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Olimpia Wojnicz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 44%, Olimpia Wojnicz 56%.
FC Sao Paulo - Olimpia Wojnicz 2:1

48e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte passt de bal zonder na te denken. Walczuk rent richting de bal. Walczuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kujawski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Gadocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha begaat een overtreding. Gadocha krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń geeft een lange en hoge pass. Nwawel rent richting de bal. Nwawel geeft de bal voor. Bimber maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Olimpia Wojnicz 3:1

59e minuut.
Spinelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walczuk met de inworp. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rusek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Midas rent richting de bal. Midas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borrero de bal. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Walczuk kopt de bal weg. Gadocha met een sublieme pass. Tritten is nu in balbezit. Tritten passt de bal met de wreef. Nwawel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Olimpia Wojnicz 4:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przerada komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gadocha met een sublieme pass. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Tritten rent richting de bal. Tritten geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Walczuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Bimber de bal. Rusek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bimber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nwawel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Olimpia Wojnicz 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 40%, Olimpia Wojnicz 60%.
FC Sao Paulo - Olimpia Wojnicz 5:1