Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Vetere Jaat Jaat Kiekendraat
3142 Tactiek pulled pork
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Dumitriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ensink onderschept slim de pass. Ensink passt de bal in één keer door. Sittmann geeft een lange en hoge pass. Kamenický maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Turski geeft een hoge lob. Daar is Barruti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru is nu in balbezit. Doru draait met de bal, schiet en ... Vismara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaat Jaat Kiekendraat 0:1

22e minuut.
Picamilho geeft een lange en hoge pass. Koźlarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Budzyński de bal. Kamenický onderschept slim de pass. Kamenický schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Villamil rent richting de bal. Villamil passt de bal in één keer door. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenický draait met de bal, schiet en ... Van Gestel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. Vetere - Jaat Jaat Kiekendraat 1:1

28e minuut.
Kajsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal begaat een overtreding. Wostal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ensink met een sublieme pass. Harley rent richting de bal. Harley met een sublieme pass. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaat Jaat Kiekendraat 2:1

39e minuut.
Villamil kopt de bal weg. Biss heeft problemen om de bal te vangen. Sinopoulos rent richting de bal. Kanevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. Van Gestel bokst de bal weg.

41e minuut.
Doru is nu in balbezit. Vismara met een sublieme pass. Kamenický kopt de bal weg. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky draait met de bal, schiet en ... Van Gestel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biss heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Wostal passt de bal in één keer door. Kajsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ensink onderschept slim de pass. Doru onderschept slim de pass. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. Vetere - Jaat Jaat Kiekendraat 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 45%, Jaat Jaat Kiekendraat 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Vetere - Jaat Jaat Kiekendraat 2:2

51e minuut.
Villamil met een snelle inworp. Kajsson rent richting de bal. Koźlarz onderschept slim de pass. Koźlarz geeft de bal voor. Kanevsky maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Villamil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koźlarz probeert naar een medespeler te passen. Harley probeert naar een medespeler te passen. Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Koźlarz passt de bal met de wreef. Harley rent richting de bal. Harley passt de bal met de wreef. Villamil is nu in balbezit. Villamil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Picamilho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gestel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaat Jaat Kiekendraat 3:2

72e minuut.
Budzyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koźlarz de bal. Koźlarz geeft een lange en hoge pass. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Harley onderschept slim de pass. Harley speelt de bal door. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. Van Gestel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Kamenický rent richting de bal. Kanevsky rent richting de bal. Cocks verovert de bal door een tackle van achteren. Harley onderschept slim de pass. Harley haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villamil met een snelle inworp. Daar is Harley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harley geeft een hoge lob. Kanevsky springt en kopt de bal. Van Gestel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Sinopoulos probeert naar een medespeler te passen. Turski rent richting de bal. Harley onderschept slim de pass. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kamenický is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budzyński. Kamenický is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ensink met een snel genomen vrije trap. Kamenický springt en kopt de bal. Van Gestel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 46%, Jaat Jaat Kiekendraat 54%.
C.A. Vetere - Jaat Jaat Kiekendraat 3:2