Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruz del Sur *K.V.* - *Malinwa*
N4 Tactiek 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 7
44.7 gemiddelde waardering 44
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Egheyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fijarczyk kopt de bal weg. Bortoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini is nu in balbezit. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cowie is nu in balbezit. Filantropol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filantropol krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Smola kopt de bal weg. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt geeft de bal voor. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Dimov geeft de bal voor. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret met een sublieme pass. Tamburini rent richting de bal. Tamburini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

12e minuut.
Amorim Pimentel rent richting de bal. Amorim Pimentel geeft een lange en hoge pass. Vercauteren kopt de bal weg. Bortoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoli draait met de bal, schiet en ... Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Cowie neemt vlug de vrije trap. VandenBosche kopt de bal weg. Bortoli heeft problemen om de bal te vangen. Bortoli draait met de bal, schiet en ... Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 1:1

19e minuut.
Callewaert met de inworp. VandenBosche is nu in balbezit. Met opzet legt Dimov zijn tegenspeler op de grond. Dimov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Aruhuata passt de bal in één keer door. Balcárek is nu in balbezit. Balcárek passt de bal met de wreef. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Leguizamon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Urresti komt het veld opgelopen. Cowie neemt vlug de vrije trap. VandenBosche kopt de bal weg. Bortoli is nu in balbezit. Bortoli haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 1:2

33e minuut.
Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret geeft een hoge lob. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini draait met de bal, schiet en ... Allard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 2:2

35e minuut.
Dimov met een snelle inworp. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret passt de bal met de wreef. Filantropol heeft problemen om de bal te vangen. Filantropol schiet op doel. Allard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kirkeby passt de bal met de wreef. Håvbrandt onderschept slim de pass. Bortoli rent richting de bal. Bortoli draait met de bal, schiet en ... Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 57%, *K.V.* - *Malinwa* 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 2:2

56e minuut.
Dimov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret verovert de bal door een tackle van achteren. Beudoret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 3:2

58e minuut.
Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie geeft een hoge lob. Smola rent richting de bal. Smola haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 3:3

60e minuut.
Inworp. Ulisse komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Filantropol rent richting de bal. Beudoret speelt de bal door. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. Allard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 4:3

65e minuut.
Aruhuata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruhuata geeft een hoge lob. Fijarczyk geeft de bal voor. Tamburini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulisse is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beudoret neemt de hoekschop. Filantropol springt en kopt de bal. Allard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Amorim Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Amorim Pimentel speelt de bal door. Bortoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 4:4

74e minuut.
Amorim Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Amorim Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Bortoli probeert naar een medespeler te passen. Smola rent richting de bal. Smola haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza bokst de bal weg.

76e minuut.
Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk geeft de bal voor. Egheyan rent richting de bal. Bortoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bortoli haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 53%, *K.V.* - *Malinwa* 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruz del Sur - *K.V.* - *Malinwa* 4:4