Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*K.V.* - *Malinwa* Cruz del Sur
4-1-3-2 Tactiek N4
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 37.8
redelijk Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai geeft een hoge lob. Simães met een sublieme pass. VandenBosche is nu in balbezit. VandenBosche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Cruz del Sur 1:0

18e minuut.
Daar is Dentinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dentinho geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smola neemt de hoekschop. VandenBosche maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Aruhuata rent richting de bal. Bortoli onderschept slim de pass. Bortoli met een sublieme pass. Callewaert rent richting de bal. Callewaert schiet op doel. Gaspar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urresti komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Simães onderschept slim de pass. Callewaert is nu in balbezit. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
AL Awzai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borzyszkowski. AL Awzai raakt geblesseerd tijdens het duel. Leva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. AL Awzai rent richting de bal. Aruhuata maakt een afschuwelijke overtreding. Aruhuata is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. AL Awzai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. AL Awzai met een snel genomen vrije trap. Egheyan kopt de bal weg. Simães rent richting de bal. Simães haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 20%, Cruz del Sur 80%.
*K.V.* - *Malinwa* - Cruz del Sur 1:0

48e minuut.
Simães rent richting de bal. Simães met een sublieme pass. Dentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. VandenBosche is nu in balbezit. VandenBosche haalt uit met een fantastische trap. Gaspar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Smola speelt de bal door. VandenBosche rent richting de bal. VandenBosche met een sublieme pass. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert schiet op doel. Gaspar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Dentinho heeft problemen om de bal te vangen. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Amorim Pimentel onderschept slim de pass. Amorim Pimentel passt de bal in één keer door. Simães rent richting de bal. Simães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Cruz del Sur 2:0

60e minuut.
Ulisse komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Adeeb heeft problemen om de bal te vangen. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adeeb. Adeeb krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Dimov met de inworp. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egheyan geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Callewaert rent richting de bal. Dentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Cruz del Sur 3:0

81e minuut.
Callewaert onderschept slim de pass. Callewaert passt de bal zonder na te denken. Simães is nu in balbezit. Simães draait met de bal, schiet en ... Gaspar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Cruz del Sur 4:0

89e minuut.
Dentinho geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski passt de bal in één keer door. Ulisse is nu in balbezit. Ulisse schiet op doel. Allard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Allard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Cruz del Sur 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 34%, Cruz del Sur 66%.
*K.V.* - *Malinwa* - Cruz del Sur 4:1