Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruz del Sur Jaat Jaat Kiekendraat
N4 Tactiek pulled pork
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
41.5 gemiddelde waardering 56.7
adequate Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Vandendriessche passt de bal met de wreef. Menschaert rent richting de bal. Pfenniger is nu in balbezit. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Hinostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Jaat Jaat Kiekendraat 0:1

5e minuut.
Doru rent richting de bal. Menschaert rent richting de bal. Doru rent richting de bal. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sinopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Sinopoulos geeft een lange en hoge pass. Bogaerts geeft een hoge lob. Klungelig pakt Egheyan de bal. Egheyan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pfenniger is nu in balbezit. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Adeeb kopt de bal weg. Sinopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Sinopoulos geeft de bal voor. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel. Hinostroza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Buitenspel voor Menschaert. Goede buitenspelval van de verdediging. Urresti komt het veld opgelopen.

32e minuut.
N`Tsogo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bogaerts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Jaat Jaat Kiekendraat 0:2

35e minuut.
Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sinopoulos speelt de bal door. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert passt de bal met de wreef. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 58%, Jaat Jaat Kiekendraat 42%.
Cruz del Sur - Jaat Jaat Kiekendraat 0:2

47e minuut.
Picamilho is nu in balbezit. Picamilho geeft een lange en hoge pass. Pfenniger rent richting de bal. Daar is Pfenniger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Hinostroza bokst de bal weg. Menschaert probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Jaat Jaat Kiekendraat 0:3

52e minuut.
Picamilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Picamilho geeft een hoge lob. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert geeft een lange en hoge pass. Håvbrandt probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Buitenspel voor Schteinbarg. Goede buitenspelval van de verdediging. Picamilho neemt vlug de vrije trap. Håvbrandt is nu in balbezit. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulisse komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Marasco met een harde bal richting middenveld. Doru kopt de bal weg. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Jaat Jaat Kiekendraat 0:4

78e minuut.
Menschaert rent richting de bal. Pfenniger is nu in balbezit. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Jaat Jaat Kiekendraat 0:5

84e minuut.
Doru rent richting de bal. Doru probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Menschaert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Jaat Jaat Kiekendraat 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 60%, Jaat Jaat Kiekendraat 40%.
Cruz del Sur - Jaat Jaat Kiekendraat 0:6