Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-21 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ecuador U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10592
Ecuador U21 Österreich U21
SantiMathi 3 Tactiek LaScaloneta
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 14
51.1 gemiddelde waardering 47.4
solid Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Rubinstein rent richting de bal. Kreuzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rubinstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cívica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De los Reyes rent richting de bal. De los Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zollbrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maurerbauer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kreuzer geeft de bal voor. Exler is nu in balbezit. Baca begaat een overtreding. Baca krijgt een gele kaart. Exler raakt geblesseerd tijdens het duel. Stahnke met een snel genomen vrije trap. Dengler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lema verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Österreich U21 0:1

36e minuut.
Haushofer geeft een hoge lob. Exler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baca. Baca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Rubinstein de bal onder controle te krijgen. Stahnke is nu in balbezit. Stahnke probeert naar een medespeler te passen. Exler bereikt de bal nog maar net als eerste. Exler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Maurerbauer geeft de bal voor. Tobar kan de bal niet met de borst controleren. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin schiet op doel. Pesantez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Armijos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dengler is nu in balbezit. Dengler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Österreich U21 0:2

45e minuut.
Bataini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 43%, Österreich U21 57%.
Ecuador U21 - Österreich U21 0:2

48e minuut.
Inworp. Bataini met de inworp. Rubinstein probeert naar een medespeler te passen. Ampudia is nu in balbezit. Ampudia geeft een lange en hoge pass. Schütze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Haushofer geeft een hoge lob. Maurerbauer geeft een lange en hoge pass. Tobar onderschept slim de pass. Exler bereikt de bal nog maar net als eerste. Exler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Saviola komt het veld opgelopen. Maurerbauer komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Maurerbauer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Müller komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Müller rent richting de bal. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar geeft een hoge lob. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano haalt uit met een fantastische trap. Schütze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Guachiculca komt het veld opgelopen. Salomon komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Müller de bal. Tobar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Müller raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nigrin neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Österreich U21 0:3

88e minuut.
Inworp. Rubinstein met een snelle inworp. Stahnke rent richting de bal. Stahnke met een sublieme pass. Müller is nu in balbezit. Pesantez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Österreich U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 35%, Österreich U21 65%.
Ecuador U21 - Österreich U21 0:4