Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supreme FC FK Vllaznia
4-3-3 Tactiek 523
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
49.2 gemiddelde waardering 67
solid Schieten outstanding
adequate Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abai met een snelle inworp. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Ligthart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malaj is nu in balbezit. Malaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curciulicchio zal de hoekschop nemen. Daar is Malaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klino is nu in balbezit. Malaj onderschept slim de pass. Malaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curciulicchio met de inworp. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja schiet op doel. Ligthart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - FK Vllaznia 0:1

21e minuut.
Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Malaj is nu in balbezit. Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja onderschept slim de pass. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Ligthart bokst de bal weg.

23e minuut.
Schrader probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Curciulicchio de bal. Curciulicchio geeft de bal voor. Szwaja krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Soulard de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Malaj rent richting de bal. Soulard onderschept slim de pass. Szwaja onderschept slim de pass. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Ligthart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - FK Vllaznia 0:2

27e minuut.
Inworp. Schrader met de inworp. Abai speelt de bal door. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ciripoi geeft de bal voor. Inworp. Curciulicchio met de inworp. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj draait met de bal, schiet en ... Ligthart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Schrader geeft de bal voor. Malaj is nu in balbezit. Krzymowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szwaja kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - FK Vllaznia 0:3

40e minuut.
Ciripoi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schrader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj draait met de bal, schiet en ... Ligthart bokst de bal weg. Szwaja maakt een snoekduik en kopt de bal. Ligthart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romaniewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - FK Vllaznia 0:4

44e minuut.
Abai kopt de bal weg. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een hoge lob. Malaj rent richting de bal. Malaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 78%, FK Vllaznia 22%.
Supreme FC - FK Vllaznia 0:4

51e minuut.
Opriş heeft problemen om de bal te vangen. Schrader rent richting de bal. Schrader speelt de bal door. Szwaja rent richting de bal. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Ligthart bokst de bal weg. Krzymowski heeft problemen om de bal te vangen. Krzymowski geeft de bal voor. Paal!

54e minuut.
Romaniewicz is nu in balbezit. Abai onderschept slim de pass. Abai geeft een lange en hoge pass. Szwaja rent richting de bal. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ciripoi geeft de bal voor. Whitley geeft een hoge lob. Malaj kopt de bal weg. Schrader geeft een lange en hoge pass. Szwaja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Schrader rent richting de bal. Somogyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schrader raakt geblesseerd tijdens het duel. Szwaja zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Ligthart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Whitley geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Romaniewicz de bal onder controle te krijgen. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft de bal voor. Malaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - FK Vllaznia 0:5

63e minuut.
Schrader passt de bal in één keer door. Szwaja rent richting de bal. Ciripoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szwaja raakt geblesseerd tijdens het duel. Abai kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Abai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abai geeft de bal voor. Krzymowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj onderschept slim de pass. Malaj draait met de bal, schiet en ... Ligthart bokst de bal weg.

73e minuut.
Inworp. Eftimescu komt het veld opgelopen. Ivaniuk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Abai is nu in balbezit. Abai passt de bal zonder na te denken. Krzymowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj onderschept slim de pass. Malaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - FK Vllaznia 0:6

89e minuut.
Schrader onderschept slim de pass. Schrader passt de bal met de wreef. Szwaja rent richting de bal. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Ligthart maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 72%, FK Vllaznia 28%.
Supreme FC - FK Vllaznia 0:6