Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Österreich U21
C`mon Tactiek LaScaloneta
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
37.9 gemiddelde waardering 48.8
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Semler probeert naar een medespeler te passen. Koren is nu in balbezit. Dengler maakt een afschuwelijke overtreding. Dengler krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Zollbrecht onderschept slim de pass. Zollbrecht met een sublieme pass. Exler is nu in balbezit. Nigrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin draait met de bal, schiet en ... Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Daar is Brezovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigrin is nu in balbezit. Exler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin rent richting de bal. Nigrin schiet op doel. Černe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Österreich U21 0:1

16e minuut.
Hvalec neemt vlug de vrije trap. Očko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Očko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Krese rent richting de bal. Stahnke onderschept slim de pass. Stahnke probeert naar een medespeler te passen. Exler rent richting de bal. Exler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Exler is nu in balbezit. Nigrin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Österreich U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 53%, Österreich U21 47%.
Slovenija U21 - Österreich U21 0:2

48e minuut.
Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuzer onderschept slim de pass. Kreuzer geeft de bal voor. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin draait met de bal, schiet en ... Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Maurerbauer komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Krese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hvalec speelt de bal door. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler is nu in balbezit. Semler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Österreich U21 1:2

62e minuut.
Koren probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Maurerbauer met de inworp. Maurerbauer rent richting de bal. Maurerbauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buitenspel voor Nigrin. Goede buitenspelval van de verdediging. Kvas komt het veld opgelopen. Müller komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Maurerbauer is nu in balbezit. Maurerbauer geeft een lange en hoge pass. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer draait met de bal, schiet en ... Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zollbrecht stond buitenspel. Erjavec komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Müller passt de bal met de wreef. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin draait met de bal, schiet en ... Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Österreich U21 1:3

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ravbar komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Stahnke onderschept slim de pass. Stahnke probeert naar een medespeler te passen. Maurerbauer speelt de bal door. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer haalt uit met een fantastische trap. Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trubar. Maurerbauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Zollbrecht zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Müller springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Černe trapt de bal weg. Maurerbauer kopt de bal weg. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuzer onderschept slim de pass. Kreuzer geeft de bal voor. Maurerbauer rent richting de bal. Maurerbauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toplak heeft problemen om de bal te vangen. Müller onderschept slim de pass. Müller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Österreich U21 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 58%, Österreich U21 42%.
Slovenija U21 - Österreich U21 1:4