Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zorza CF Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4148
Zorza CF -:-
crazy Tactiek Ska
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 32.5
very good Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo speelt de bal door. Daar is Bonds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonds geeft een hoge lob. Oponente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 1:0

8e minuut.
Bonds zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinaldo geeft een hoge lob. Oponente rent richting de bal. Piersimone rent richting de bal. Piersimone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 2:0

10e minuut.
Niskanen trapt de bal weg. Särkioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds onderschept slim de pass. Bonds geeft een lange en hoge pass. Piersimone maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 3:0

14e minuut.
Inworp. Bonds met de inworp. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo geeft de bal voor. Mitrea kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Joseph geeft de bal voor. Inworp. Bonds met een snelle inworp. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piersimone rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 4:0

18e minuut.
Mitrea verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrea geeft een lange en hoge pass. Piersimone bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersimone draait met de bal, schiet en ... Niskanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 5:0

21e minuut.
Bonds verovert de bal door een tackle van achteren. Bonds geeft een hoge lob. Oponente rent richting de bal. Oponente haalt uit met een fantastische trap. Niskanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo speelt de bal door. Oponente rent richting de bal. Oponente schiet op doel. Na een snelle pass probeert Reinaldo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Piersimone kopt de bal weg. Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo geeft een lange en hoge pass. Piersimone kan de bal niet met de borst controleren. Piersimone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorza CF 36%, -:- 64%.
Zorza CF - -:- 5:0

46e minuut.
Ricardo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bonds met een sublieme pass. Gruia is nu in balbezit. Pinheiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pinheiro krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Oponente rent richting de bal. Oponente passt de bal zonder na te denken. Piersimone bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersimone haalt uit met een fantastische trap. Niskanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 6:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oponente stond buitenspel. Jachymiak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Drużkowski kopt de bal weg. Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal met de wreef. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Baev komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Woodward is nu in balbezit. Woodward passt de bal zonder na te denken. Baev is nu in balbezit. Baev schiet op doel. Niskanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 7:0

75e minuut.
Mitrea kopt de bal weg. Ricardo rent richting de bal. Ricardo passt de bal met de wreef. Baev rent richting de bal. Baev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Mitrea de bal. Woodward rent richting de bal. Woodward passt de bal zonder na te denken. Särkioja rent richting de bal. Latifi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sârbu probeert naar een medespeler te passen. Brito e Cunha geeft de bal voor. Baev is nu in balbezit. Baev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 8:0

90e minuut.
Bonds is nu in balbezit. Bonds probeert naar een medespeler te passen. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev haalt uit met een fantastische trap. Niskanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - -:- 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorza CF 46%, -:- 54%.
Zorza CF - -:- 9:0