Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA U21 België U21
433n Tactiek CEM 3
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
44.8 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten solid
average Passen adequate
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Charlet neemt de hoekschop. Habers kopt de bal weg. Warren heeft problemen om de bal te vangen. Deleu rent richting de bal. Deleu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Habers is nu in balbezit. Rakes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habers wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Habers kan niet meer verder spelen. Schoofs komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vandereet neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - België U21 0:1

27e minuut.
Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Baré speelt de bal door. Victorine rent richting de bal. Vandereet verovert de bal door een tackle van achteren. Vandereet haalt uit met een fantastische trap. Cheatham bokst de bal weg. Pinner heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - België U21 0:2

32e minuut.
Baert geeft een hoge lob. Daar is Rakes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schoofs geeft een hoge lob. Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet verovert de bal door een tackle van achteren. Rice legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rice krijgt een gele kaart. Vandereet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vandereet legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Simon geeft een hoge lob. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broos. Broos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 67%, België U21 33%.
USA U21 - België U21 0:2

46e minuut.
Buehler komt het veld opgelopen. Cools komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Baré verovert de bal door een tackle van achteren. Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice geeft de bal voor. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Blanchaert verovert de bal door een tackle van achteren. Blanchaert geeft een hoge lob. Deleu kopt de bal weg. Vandereet rent richting de bal. Vandereet draait met de bal, schiet en ... Cheatham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deleu is nu in balbezit. Deleu haalt uit met een fantastische trap. Cheatham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - België U21 0:3

66e minuut.
Doeltrap. Foriers komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Dombrowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pinner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blanchaert met de inworp. Schoofs is nu in balbezit. Schoofs geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs geeft een lange en hoge pass. Foriers is nu in balbezit. Foriers schiet op doel. Cheatham maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Baré geeft de bal voor. Dombrowski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Charlet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vandereet springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 45%, België U21 55%.
USA U21 - België U21 0:3