Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Central
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5435
F.C Universitatea Craiova Bleach
l2test Tactiek tuty Fruty
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 52
zwak Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh geeft een lange en hoge pass. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Bleach 0:1

8e minuut.
Tridente onderschept slim de pass. Tridente geeft een lange en hoge pass. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto schiet op doel. Avelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Avelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Bleach 0:2

24e minuut.
Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Rareşoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vairetto rent richting de bal. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Bleach 0:3

31e minuut.
Tridente passt de bal zonder na te denken. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek passt de bal in één keer door. Tridente rent richting de bal. Tridente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Bleach 0:4

35e minuut.
Şofrone verovert de bal door een tackle van achteren. Tridente rent richting de bal. Şofrone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şofrone krijgt een gele kaart. Tridente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panturarranasriyothin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Turbuţan met een sublieme pass. Udrea heeft problemen om de bal te vangen. Anyamkegh begaat een overtreding. Anyamkegh krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mrożek met een snelle inworp. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Avelino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Bleach 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 63%, Bleach 37%.
F.C Universitatea Craiova - Bleach 0:5

46e minuut.
Klungelig pakt Radian de bal. Vairetto rent richting de bal. Tridente rent richting de bal. Tridente schiet op doel. Avelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vairetto passt de bal met de wreef. Mrożek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ştefănescu. Ştefănescu krijgt een gele kaart. Mrożek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mrożek kan niet meer verder spelen. Nilă komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente onderschept slim de pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Avelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Bleach 0:6

75e minuut.
Klungelig pakt Nilă de bal. Ştefănescu rent richting de bal. Nilă probeert naar een medespeler te passen. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap. Pajar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Martorelli onderschept slim de pass. Martorelli speelt de bal door. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Avelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rareşoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă geeft een hoge lob. Vairetto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rareşoaica geeft een hoge lob. Nilă geeft een hoge lob. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Bleach 0:7

85e minuut.
Turbuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Turbuţan speelt de bal door. Conta is nu in balbezit. Conta schiet op doel. Pajar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Bleach 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 38%, Bleach 62%.
F.C Universitatea Craiova - Bleach 1:7