Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hilfiger FC Céuta
Tuleb veel! Tactiek juhuMId
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
25.6 gemiddelde waardering 29.5
good Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


7e minuut.
Hâmpu speelt de bal door. Daar is Murumets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâmpu met een sublieme pass. Murumets rent richting de bal. Murumets haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp bokst de bal weg.

19e minuut.
Roos onderschept slim de pass. Väli speelt de bal door. Murumets is nu in balbezit. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tare kopt de bal weg. Paap bereikt de bal nog maar net als eerste. Paap passt de bal in één keer door. Tare heeft problemen om de bal te vangen. Tare schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Céuta 0:1

34e minuut.
Tare is nu in balbezit. Tare haalt uit met een fantastische trap. Torv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vahelta rent richting de bal. Vahelta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. Lille is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torv. Torv krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Lille is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lille zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tare rent richting de bal. Tare schiet op doel. Vesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Murumets heeft problemen om de bal te vangen. Murumets haalt uit met een fantastische trap. Daar is Norberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 48%, FC Céuta 52%.
Hilfiger - FC Céuta 0:1

46e minuut.
Käi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roos is nu in balbezit. Roos geeft de bal voor. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lille geeft een hoge lob. Väli is nu in balbezit. Väli passt de bal met de wreef. Murumets rent richting de bal. Murumets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Evart onderschept slim de pass. Evart geeft een hoge lob. Ustaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Murumets verovert de bal door een tackle van achteren. Murumets haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kasu is nu in balbezit. Kasu geeft een hoge lob. Roos met een sublieme pass. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ingver kopt de bal weg. Merimaa is nu in balbezit. Tare onderschept slim de pass. Tare schiet op doel. Vesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Céuta 0:2

55e minuut.
Hâmpu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tare bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roos krijgt een gele kaart. Tare raakt geblesseerd tijdens het duel. Käi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tare rent richting de bal. Tare haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Väli met een snelle inworp. Roos rent richting de bal. Roos geeft een hoge lob. Murumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Murumets haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp bokst de bal weg.

67e minuut.
Käi speelt de bal door. Vahelta is nu in balbezit. Vahelta passt de bal zonder na te denken. Daar is Ingver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Roos speelt de bal door. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu probeert naar een medespeler te passen. Murumets heeft problemen om de bal te vangen. Murumets draait met de bal, schiet en ... Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Saarsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Céuta 1:2

78e minuut.
Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahelta onderschept slim de pass. Vahelta speelt de bal door. Paap is nu in balbezit. Paap schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ustaal geeft de bal voor. Lille bereikt de bal nog maar net als eerste. Stüff begaat een overtreding. Stüff krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 48%, FC Céuta 52%.
Hilfiger - FC Céuta 1:2