Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lümanda CF Aida
compact Tactiek 433
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
49.1 gemiddelde waardering 63.1
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Mạnh Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... Salmistu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 0:1

4e minuut.
Saag geeft een hoge lob. Baščaušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani geeft de bal voor. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Galán met een sublieme pass. Lubrani rent richting de bal. Lubrani geeft een hoge lob. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 0:2

22e minuut.
Seiler is nu in balbezit. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray geeft de bal voor. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... Salmistu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia geeft een hoge lob. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... Salmistu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 56%, CF Aida 44%.
FC Lümanda - CF Aida 0:3

46e minuut.
Gécsek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Perinić rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baščaušević neemt de hoekschop. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 0:4

48e minuut.
Kold passt de bal zonder na te denken. Perinić rent richting de bal. Met opzet legt Mạnh Hùng zijn tegenspeler op de grond. Mạnh Hùng is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Lubrani rent richting de bal. Lubrani passt de bal zonder na te denken. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... Salmistu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 0:5

57e minuut.
Galán rent richting de bal. Galán passt de bal met de wreef. Perinić is nu in balbezit. Perinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 0:6

60e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kold de bal. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel. Salmistu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 0:7

64e minuut.
Saag bereikt de bal nog maar net als eerste. Saag geeft de bal voor. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek schiet op doel. Peters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Seiler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gécsek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 1:7

69e minuut.
Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... Salmistu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 1:8

70e minuut.
Lubrani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ağayarzadə de bal. Perinić kopt de bal weg. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel. Salmistu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Meister met een snelle inworp. Seiler rent richting de bal. Gray onderschept slim de pass. Gray geeft de bal voor. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Baščaušević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lubrani de bal. Lubrani passt de bal zonder na te denken. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel. Salmistu bokst de bal weg.

83e minuut.
Kesküla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kimmel rent richting de bal. Kimmel geeft een lange en hoge pass. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Seiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağayarzadə rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galán. Galán krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Baščaušević kopt de bal weg. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani probeert naar een medespeler te passen. Perinić heeft problemen om de bal te vangen. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 1:9

87e minuut.
ter Avest is nu in balbezit. ter Avest met een sublieme pass. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - CF Aida 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 61%, CF Aida 39%.
FC Lümanda - CF Aida 1:10