Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Aida FC Lümanda
433 Tactiek compact
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
58.8 gemiddelde waardering 43.1
outstanding Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Oidermaa heeft problemen om de bal te vangen. Peters geeft een hoge lob. Saag rent richting de bal. Perinić rent richting de bal. Perinić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gray geeft de bal voor. Perinić kopt de bal weg. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 1:0

10e minuut.
Daar is Kimmel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francia rent richting de bal. Francia geeft een hoge lob. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Wiater probeert de bal aan de voet te houden. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia speelt de bal door. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Perinić passt de bal zonder na te denken. Francia rent richting de bal. Francia passt de bal met de wreef. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 2:0

16e minuut.
Järvsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsalu passt de bal in één keer door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft een hoge lob. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal met de wreef. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Maurer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 3:0

19e minuut.
Kold is nu in balbezit. Francia verovert de bal door een tackle van achteren. Francia geeft de bal voor. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kold bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia verovert de bal door een tackle van achteren. Francia passt de bal zonder na te denken. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 4:0

22e minuut.
Francia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jáuregui de bal. Paczos is nu in balbezit. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Reimaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 4:1

22e minuut.
Perinić met een sublieme pass. Galán is nu in balbezit. Galán passt de bal in één keer door. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Maurer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Järvsalu is nu in balbezit. Järvsalu passt de bal in één keer door. Gray rent richting de bal. Gray geeft de bal voor. Perinić springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 5:1

31e minuut.
Gray speelt de bal door. Galán heeft problemen om de bal te vangen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel. Maurer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 6:1

33e minuut.
Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray geeft een lange en hoge pass. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. Maurer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 7:1

35e minuut.
Daar is Oidermaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters geeft een hoge lob. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 8:1

37e minuut.
Galán rent richting de bal. Kesküla verovert de bal door een tackle van achteren. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Maurer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 35%, FC Lümanda 65%.
CF Aida - FC Lümanda 9:1

46e minuut.
Gécsek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Wiater rent richting de bal. Wiater passt de bal in één keer door. Gray is nu in balbezit. Gray geeft een hoge lob. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Maurer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Perinić rent richting de bal. Saag bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić verovert de bal door een tackle van achteren. Perinić draait met de bal, schiet en ... Maurer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 10:1

57e minuut.
Klungelig pakt Järvsalu de bal. Gray speelt de bal door. Francia met een sublieme pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lucaciu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galán kopt de bal weg. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ... Maurer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 11:1

65e minuut.
Wiater met een sublieme pass. Daar is Kesküla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Maurer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 12:1

66e minuut.
Saag is nu in balbezit. Saag passt de bal zonder na te denken. Seiler probeert naar een medespeler te passen. Gray geeft de bal voor. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Seiler geeft een hoge lob. Buitenspel voor Gécsek. Goede buitenspelval van de verdediging. Lucaciu neemt vlug de vrije trap. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 13:1

75e minuut.
Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu rent richting de bal. Gécsek onderschept slim de pass. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Reimaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - FC Lümanda 13:2

81e minuut.
Zahovaiko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lucaciu rent richting de bal. Paczos verovert de bal door een tackle van achteren. Paczos draait met de bal, schiet en ... Reimaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Peters rent richting de bal. Peters geeft de bal voor. Galán rent richting de bal. Galán geeft de bal voor. Perinić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 42%, FC Lümanda 58%.
CF Aida - FC Lümanda 13:2