Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scKarala Manchester United
nr1 Tactiek new shoes II
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten excellent
poor Passen very good
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Sillam is nu in balbezit. Pajusaar begaat een overtreding. Sillam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ojamaa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vatisell rent richting de bal. Vatisell haalt uit met een fantastische trap. Tero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets passt de bal met de wreef. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 0:1

4e minuut.
Pärnik is nu in balbezit. Pärnik geeft een lange en hoge pass. Uusmaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rannamäe speelt de bal door. Pajusaar is nu in balbezit. Pajusaar geeft een hoge lob. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hõbemets is nu in balbezit. Hõbemets geeft de bal voor. Klungelig pakt Niidumäe de bal. Niidumäe schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kullasadu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rünk de bal. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Rannamäe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 0:2

12e minuut.
Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu speelt de bal door. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kullasadu heeft problemen om de bal te vangen. Rünk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu onderschept slim de pass. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Priks de bal onder controle te krijgen. Peetson is nu in balbezit. Peetson passt de bal in één keer door. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. Rannamäe bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Peetson probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe rent richting de bal. Hõbemets rent richting de bal. Hõbemets schiet op doel. Rannamäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 0:3

31e minuut.
Inworp. Kullasadu met een snelle inworp. Peetson speelt de bal door. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pajusaar rent richting de bal. Hõbemets is nu in balbezit. Hõbemets passt de bal met de wreef. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Peetson bereikt de bal nog maar net als eerste. Peetson passt de bal in één keer door. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Rannamäe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 0:4

39e minuut.
Daar is Kullasadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullasadu met een sublieme pass. Priks bereikt de bal nog maar net als eerste. Peetson verovert de bal door een tackle van achteren. Peetson passt de bal met de wreef. Rannamäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 0:5

41e minuut.
Sawa is nu in balbezit. Sawa passt de bal in één keer door. Vatisell rent richting de bal. Vatisell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 1:5

45e minuut.
Kullasadu is nu in balbezit. Kroontaaler is nu in balbezit. Kullasadu onderschept slim de pass. Kullasadu geeft een hoge lob. Niidumäe springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 80%, Manchester United 20%.
scKarala - Manchester United 1:5

49e minuut.
Lindebaum speelt de bal door. Daar is Patune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patune probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ojamaa de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 1:6

51e minuut.
Hõbemets probeert naar een medespeler te passen. Peetson bereikt de bal nog maar net als eerste. Peetson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niidumäe de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 1:7

58e minuut.
Kullasadu geeft een hoge lob. Daar is Piipuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peetson met een sublieme pass. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Manchester United 1:8

63e minuut.
Lindebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindebaum probeert naar een medespeler te passen. Peetson probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Lindebaum geeft een hoge lob. Uusmaa heeft problemen om de bal te vangen. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Rünk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pauri de bal. Lindebaum kopt de bal weg. Kullasadu heeft problemen om de bal te vangen. Kullasadu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu speelt de bal door. Peetson geeft een hoge lob. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Rannamäe bokst de bal weg.

69e minuut.
Hõbemets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajusaar kan de bal niet met de borst controleren. Pajusaar geeft een lange en hoge pass. Daar is Kullasadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullasadu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Peetson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Engel komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hõbemets heeft problemen om de bal te vangen. Hõbemets speelt de bal door. Rünk rent richting de bal. Niidumäe onderschept slim de pass. Niidumäe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sillam kopt de bal weg. Pajusaar rent richting de bal. Pajusaar passt de bal zonder na te denken. Niidumäe heeft problemen om de bal te vangen. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 83%, Manchester United 17%.
scKarala - Manchester United 1:8